1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2024 18:59

Κάλεσμα για την ίδρυση Συλλόγου Παλαιμάχων Διεθνών Πετοσφαιριστών

Μετά από αρκετές άτυπες συναντήσεις παλαίμαχων, διαπιστώθηκε η ανάγκη να δημιουργηθεί «Πανελλήνιος Σύλλογος Παλαίμαχων Διεθνών Πετοσφαιριστών».
Είναι γνωστό ότι το βόλεϊ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στον κόσμο. Η Διεθνής Ομοσπονδία του Αθλήματος υπολογίζει ότι ένας στους 6 κατοίκους του πλανήτη παίζει ή παρακολουθεί αγώνες βόλεϊ. Η δημοφιλία του στην Ελλάδα είναι δεδομένη. Η ενεργή συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου όμως παραμένει περιορισμένη. Εκφράζεται κυρίως στους αγώνες των Εθνικών ομάδων και των μεγάλων συλλόγων. Οι παλαίμαχοι διεθνείς, οργανωμένοι μέσω του Συλλόγου, θα βοηθήσουν το άθλημα επηρεάζοντας θετικά. Αποφασίσθηκε λοιπόν και έγινε η κατάρτιση καταστατικού . Μέλη θα μπορούν να εγγραφούν γυναίκες και άνδρες με συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα εθνικών ομάδων Σάλας και Beach-volley, αντί 20 ευρώ. Οι σκοποί προέκυψαν μετά από ευρεία ενημέρωση και συζήτηση.
1. Η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του Συλλόγου, βασισμένη στην κοινή ιδιότητα την φανέλα με το εθνόσημο.
2. Η καθιέρωση τακτικών συναντήσεων μεταξύ των μελών, η οργάνωση αγώνων παλαίμαχων αθλητών πετοσφαίρισης.
3. H επικοινωνία με τους κατά τόπους συλλόγους παλαίμαχων.
4. Η δημιουργία και λειτουργία ιστοσελίδας στα μέσα επικοινωνίας. Σε αυτήν θα έχουν πρόσβαση τα μέλη του συλλόγου
5. Η συμμετοχή των μελών του συλλόγου με συμβουλευτική παρουσία στα σωματεία τα οποία έχουν τμήματα πετοσφαίρισης.
6. Η συμμετοχή των μελών του συλλόγου με συμβουλευτική παρουσία στις εθνικές ομάδες.
  1. Η ηθική και υλική ενίσχυση των αναξιοπαθούντων μελών του Συλλόγου.
  2. Γενικά κάθε δραστηριότητα η οποία θα ενισχύει την ανάπτυξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.



Στην Ιστοσελίδα θα υπάρχουν βιογραφικά των μελών. Θα συνεργαστούμε με έγκριτους δημοσιογράφους του χώρου μας προβάλλοντας τις δραστηριότητες μας.
Η υπογραφή του καταστατικού θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, 4μμ, στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
Ο χώρος παραχωρήθηκε από τον Πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο ο οποίος θα είναι και παρών.
Πρωτοστάτησαν στην υπό εξέλιξη δημιουργία του Συλλόγου οι Σωτήρης Αμαριανάκης , Κυριάκος Παντελιάς, Νίκος Κριτσοταλάκης, Νίκος Ηλιόπουλος και Ντίνος Χασάπης .
Μετά από τηλεφωνικές και δια ζώσης επικοινωνίες, ενημερώθηκαν μέχρι σήμερα και αναμένεται να υπογράψουν ως ιδρυτικά μέλη παλαίμαχοι διεθνείς όπως οι Σπύρος Αβραμίδης, Ανδρέας Θεοδωρίδης, Τάσος Τεντζέρης , Κώστας Χαριτωνίδη, Μάριος Γιούρδας, Νίκος Μπεργελές, Γρηγόρης Μαλουσάρης, Τάσος Κουμπλής, Μιχάλης Γεωργαντής Ανδρέας Λοράνδος, Θεοτόκης Μανουσαρίδης, Γιώργος Στεφάνου, Σάκης Ψάρας, Βασίλης Κουρνέτας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Προύσαλης, Αντώνης Τσακιρόπουλος, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Παύλος Καραμαρούδης, Σωτήρης Πανταλέων, Ρούλης Αγραπιδάκης, Κων/νος και Αποστόλης Ναλμπάντης, Παναγιώτης Ζακυνθινός, Γιώργος Ντράκοβιτς, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης,Άκης Γρηγορακάκης.
Ενημερώθηκε επίσης και η Σοφία Αγγελάκη ώστε να ενταχθούν και διεθνείς πετοσφαιρίστριες στα ιδρυτικά μέλη.
Οι επαφές συνεχίζονται. Αναμένεται ο αριθμός των ιδρυτικών μελών να είναι αρκετά υψηλότερος των 20 που απαιτούνται.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ