1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2021 19:41

Και επίσημα ο Προύσαλης στον Ολυμπιακό

Την επιστροφή του 41 χρόνου διεθνή (1μ87) πασαδόρου, Κώστα Προύσαλη, μέχρι το τέλος της χρονιάς ανακοίνωσε και επίσημα ο Ολυμπιακός, παραμονή του τελικού του Σούπερ καπ.
Η ανακοίνωση της διοίκησης των «ερυθρόλευκων»:
 

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Προύσαλη. Ο έμπειρος διεθνής πασαδόρος υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό των Πρωταθλητών Ελλάδας, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν».

O Κώστας Προύσαλης που επιστρέφει στο σύλλογό μας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Είμαι διψασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει όλους τους τίτλους και θέλω να ανταπεξέλθω στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο. Από την προηγουμένη θητεία μου στο σύλλογο, «χρωστάω» κάτι και φέτος θέλω να συμβάλω, ώστε να διατηρήσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο του πρωταθλητή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ