1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-03-2017 16:38

Η Θέτιδα στην... τελευταία της «ζαριά»

Το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή θα παίξει η Θέτις Βούλας που για την 22η αγωνιστική της Α1 γυναικών θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Θήρας (25/3, 17.00).
Η Θέτις βέβαια δεν έχει την τύχη στα χέρια της. Βρίσκεται με 18 βαθμούς στην 10η θέση ενώ ο Αίας με 19 βαθμούς στην 9η θέση και για να πανηγυρίσει την παραμονή η ομάδα της Βούλας θα πρέπει να έχει απώλειες η ομάδα του Ευόσμου που υποδέχεται το Μαρκόπουλο.  Ο ΑΟ Θήρας είναι βαθμολογικά αδιάφορος, αφού θα τερματίσει σίγουρα τέταρτος και προετοιμάζεται για το πλέι οφ.

Ο προπονητής της Θέτιδας, Σούλης Τουρσούγκας δήλωσε:  «Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και μετά θα δούμε τι έχει γίνει στο άλλο ματς. Όπως και να έχει θα παλέψουμε».

Ο ΑΟ Θήρας έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στην τετράδα με τον προπονητή της νησιωτικής ομάδας, Απόστολο Οικονόμου να τονίζει: «Εμείς σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για να διεκδικήσουμε την νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ