1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-12-2015 13:46

Επίσημα τέλος ο Ζελιάσκοφ

Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκι Ζελιάσκοφ, ο οποίος ήταν... ξένο σώμα μετά και την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου. Ο δικέφαλος δεν παίζει καλό βόλεϊ και βρίσκεται μακριά απο την κορυφή, κάτι που αναγνώρισε και ο Βούλγαρος κάνοντας πράξη τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στη Σύρο. «Μπορώ να φύγω για το καλό της ομάδας», είπε για αυτό και το διαζύγιο ήρθε κοινή συναινέσει.
«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Νικολάϊ Ζελιάσκοφ. Η απόφαση ελήφθη κοινή συναινέσει, με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας . Ευχαριστούμε τον κ. Ζελιάσκοφ για την ως τώρα συνεργασία και τα όσα προσέφερε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του πορεία», αναφέρει ο ΠΑΟΚ ο οποιος αναμένεται μέσα την ημέρα να ανακοινώσει και τον νέο προπονητή.







1 σχόλιο

  • Comment Link Γ.Χ. Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 11:37 posted by Γ.Χ.

    Μεγάλη πλάκα, αν πάει στον παοκ ο Λεώνης θα τον επικηρύξουν κι αυτόν στο γνωστό καφέ του Κατσανείου όπως έκαναν και με το Μανωλόπουλο. Ποιοι; Μα οι πασίγνωστοι καφεδοπαρασκευαστές που από οπαδοί του ντου , των επεισοδίων, των βλαχομαγκιών ξαφνικά άφησαν μούσι και το παίζουν παράγοντες τρομάρα τους, μαζί βέβαια με τα κολλητάρια των τσιπουροκατανύξεων. ΕΕΕ γατάκια σιγά μην περίμεναν εσάς να κάνετε μεγάλη την ομάδα και να γυρίσουν. Θα έμεναν άνεργοι μια ζωή. Άσε που από το πρωί ως το βράδυ τους τα χώνετε ούτως ή άλλως. Να δω το Λεώνη στον πάγκο του παοκ κι από την άλλη ως παράγοντα τον τατουαζάτο να του την πέφτει και τι στον κόσμο. Αλλά τώρα τελευταία τον βλέπω λίγο χαλαρό, δεν μπουκάρει όπως κάποτε. Ε εντάξει, παράγοντας είναι τώρα (νομίζει). Τα ίδια κάνανε και με τον Κράβαρικ.Όσο δούλευε τζάμπα και δε ζητούσε λεφτά ήταν καλός. Όταν πήγε στο ρούλη του την πέσανε . Ναι ρε μάγκες θα μείνει να τον πεθάνετε στην πείνα.Καλύτερα στο Νέστωρα. Αλήθεια τον Πάτρα που διώξατε, τον ξοφλήσατε ή θα έχουμε άλλα;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ