1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2015 16:41

Oλυμπιακοί στην Κυψέλη

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Έγινε κι αυτό το απίστευτο στην Κυψέλη. Ανάμεσα στους Παναθηναικούς υπήρχαν και Ολυμπιακοί, που φυσικά λούφαξαν γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο να καταλάβουν ότι είσαι στο... αντίπαλο στρατόπεδο.

Ένας από αυτούς,άνδρας ή γυναίκα δεν γνωρίζουμε, στη βιασύνη του να φύγει, έχασε τα κλειδιά του στις εξέδρες σε ένα μπρελόκ του Ολυμπιακού,κάτι που βρήκαν οι γηπεδούχοι με το τέλος του αγώνα.

Προς τιμή τους τα παρέδωσαν στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενώ μπορούσαν να τα κρατήσουν ως λάφυρο και ο-η ξεχασιάρης οπαδός του πειραικού κλαμπ μπορεί να τα παραλάβει από τα γραφεία του ερασιτέχνη.

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης πάντως δεν πήγε στην Κυψέλη, όπως είχε υποσχεθεί. Τον αντικατέστησαν οι Σύλλας, Γεωργόπουλος, αλλά η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη από τη διοίκηση του Παναθηναικού και δεν συνέβει το παραμικρό.

Και στο Ρέντη , στο ντέρμπι που ακολούθησε δεν έγινε το παραμικρό, αλλά σε αυτό το ματς δεν υπήρχε και λόγος αφού η επικράτηση του Ολυμπιακού ήταν καθολική, απέναντι σε έναν κακό Παναθηναικό, που δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα...

Η αποχώρηση των Καλμαζίδη, Γκόμεζ, Σαφράνοβιτς γύρισαν πολλά χρόνια πίσω τον ΠΑΟΚ, στην εποχή που απλά προσπαθούσε να μπει στην τετράδα.Τα λάθη πληρώνονται και διορθώνονται αποτι φαίνεται με την πρόσληψη Λεώνη και απόκτηση Τακουρίδη

 

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ