1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2021 17:21

Παντελής Ταρνατόρος: «Με πάρτι και καφέδες δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος σε συνέντευξή που παραχώρησε στον Avena 97,7 αποκάλυψε πως το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς θα γίνει στη Βέροια και ζήτησε από τους αθλητές προσοχή και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων
«Εάν τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα η Volley League θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος σε συνέντευξη που έδωσε στο ράδιο Web TV Avena 97,7.

«Το πρωτάθλημα θεού θέλοντας και καιρού επιτρέποντας θα τελειώσει στις ημερομηνίες που έχουν οριστεί εάν φυσικά τηρηθούν 120% τα μέτρα προστασίας. Επεσήμανε την κρισιμότητα της κατάστασης της πανδημίας, την οποία θα πρέπει όλοι οι αθλητές να την λάβουν σοβαρά υπόψιν και να είναι γήπεδο- σπίτι, σπίτι – γήπεδο, να ξεχάσουν την προσωπική ζωή, να αποφύγουν πάρτι και καφέδες και να καταλάβουν ότι είναι επαγγελματίες προστατεύοντας, έτσι, την ομάδα και τα συμβόλαιά τους».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ