1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-04-2024 00:35

Δεύτερη μονομαχία «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό να θέλει το «2-0» για να αγκαλιάσει τον τίτλο και τον Παναθηναϊκό να ψάχνει την ισοφάριση (15/4, 17:45, ΕΡΤ-3)

Ο δεύτερος τελικός «αιωνίων» και πρώτος στην έδρα του Ολυμπιακού θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την ανάδειξη του πρωταθλητή στη Volley League. Ο Ολυμπιακός μετά το 3-0 στον πρώτο τελικό στο Μετς πήρε το πλεονέκτημα της έδρας. Ο Παναθηναϊκός καλείται να δώσει τις απαντήσεις του και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 νίκες.  (Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 2ος τελικός Volley League, 15/4, 17:45, ΕΡΤ-3 H.D., Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κουτσούλας).

Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί και την έδρα του ώστε να κάνει το 2-0 στις νίκες αποκτώντας το απόλυτο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου.

O προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι, δήλωσε: «Αύριο, είναι ένας ακόμα τελικός, η ομάδα είναι καλά. Θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο, όπως στο πρώτο ματς, που η εικόνα μας ήταν πολύ θετική. Ωστόσο, το πιο σημαντικό τώρα, είναι να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και να είμαστε έτοιμοι για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Γιατί το  ματς θα είναι διαφορετικό.

Πιθανότατα, ο αντίπαλος θα αλλάξει κάποια πράγματα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να καταλάβουμε ποιο θα είναι το κλειδί για αυτόν τον τελικό. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή προπόνηση, έχουμε δουλέψει και είμαστε έτοιμοι για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό».

Στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα στον πρώτο τελικό έχει σημάνει συναγερμός. Δηλώσεις δεν έγιναν δίνοντας σιωπηρή υπόσχεση για νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο.

Volley League - 2ος Τελικός

Γυμναστήριο «Μελίνα Μέρκουρη», 17.45: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο. (1-0 νίκες)
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κουτσούλας, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Αντωνούλης, Τσάλεντζ ρέφερι: Μυλωνάκης.

Volley League Play Off

Τελικοί - Θέσεις 1-2

1ος Τελικός: Πέμπτη 11 Απριλίου 2024
Γυμναστήριο Μετς: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-3 (23-25, 30-32, 17-25) (νίκες: 0-1)
2ος Τελικός: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», Ρέντη, 17:45 (EΡΤ-3 H.D.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
3ος Τελικός: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα, (Live Streaming P.A.O. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
4ος Τελικός: Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 (αν χρειαστεί)
Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», Ρέντη, (EΡΤ-3 H.D.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
5ος Τελικός: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 (αν χρειαστεί)
Γυμναστήριο Μετς (Live Streaming P.A.O. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
*Ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις 3 νίκες.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ