1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2024 13:49

Πρόεδρε άργησες...

Ο ΤΡΙΦΥΛΛΟΣ

 

Ο πρόεδρος Μαλακατές στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Καλμαζίδη και τώρα ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Πρόεδρε άργησες...

Ο θεσσαλονικιός  έχει μερίδιο ευθύνης για το στήσιμο της ομάδας, αλλά δεν τον βοήθησαν στις μεταγραφές του χειμώνα, όταν ζητούσε ενίσχυση.

Η ομάδα έχει 4 κεντρικές και 3 ακραίες. Αλήθεια πώς κάνουν προπόνηση χωρίς τέταρτη ακραία;

Ο Καλμαζίδης έπρεπε να αντικατασταθεί μετά τις ήττες από την Ναντ.

Το «αντίο» των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Τώρα είναι αργά, δύσκολα σώζεται η παρτίδα, αλλά κάτι πρέπει να γίνει.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δυνάμεις, αλλά πολύ περισσότερο δεν έχει πίστη. Ας είναι καλά η Γκρόθες που έκανε εκπληκτικό ματς, μας θύμισε τι σημαίνει λίμπερο, γιατί φέτος με Μπελιά, Πένυ χάθηκε κάθε λογική.

Όταν πήραν μπρος Αρτακιανού-Κούμπουρα και η ... αλητεία της ΕΡΤ

Η Αθηνά βυθίστηκε κι αυτή στο τέλμα, δεν έχει σχέση με την περυσινή αρχηγό. Απογοητευμένη κι αυτή, την έπιασε η κάμερα να μονολογεί “δεν ξέρω που να δώσω πάσα”

Καθίσαμε να δούμε το ματς και στα δύο πρώτα σετ είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα κερδίζαμε, αλλά η Άκτινσον και η Καρκάθες δεν μπορούν.

Φαινόταν και στην τηλεόραση ότι δεν υπήρχαν δυνάμεις. Η Χατζηευστρατιάδου μετά από ένα ράλι, δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.

Την αποτέλειωσε και ο Καλμαζίδης που την αντικαθιστούσε στο σερβίς με την Μερκούρη πέρυσι, με την Φουμάκη και την Μεταξά φέτος.

Η κορυφαία σέρβερ του Παναθηναϊκού, έχει το χειρότερο σερβίς, έχασε την αυτοπεποίθηση της.

Και τώρα τι γίνεται;

Να αναλάβει ο Καμπερίδης αποκλείεται, λόγω πεποιθήσεων.

Άρα θα πάμε είτε με Μαρκάκη, είτε με Ρούση ή Μπουτσορή. Εκτός κι αν βρεθεί κανένας ελεύθερος ξένος...

Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο. Ο Ολυμπιακός παίζει με 5 ξένες, έχει δικό του γήπεδο, ενώ εμείς τρέχουμε αριστερά και δεξιά για να βρούμε γήπεδο και πήγαμε στο ακατάλληλο ΜΕΤΣ γιατί μας έδιωξαν από το Μαρούσι.

Μέχρι να πάμε στον Βοτανικό, δεν μπορούμε να έχουμε κανονικότητα σε προπονήσεις και σε αγώνες και στήριξη από τον κόσμο.

Άντε να αρχίσουν οι ημιτελικοί ανδρών να χαμογελάσει το χειλάκι μας. Ο Ολυμπιακός μας έστειλε τον ΠΑΟΚ, αλλά θα έρθει και η σειρά του.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ