1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2024 13:10

O Φλοίσβος τιμά Προσαλίκα, Νταμπίζα, Παππά

Ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου κόβει την πίτα του  στις 6μμ, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος.

Ταυτόχρονα θα τιμήσει τρεις προσωπικότητες του αθλητισμού, τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Νίκο Νταμπίζα, τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή βόλεϊ Στέλιο Προσαλίκα και τον πρώην διεθνή μπασκετμπωλίστα Νίκο Παππά.

Volley League Γυναικών: Ποιες ξένες ήρθαν και ποιες έφυγαν

H πρόσκληση

 

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Νέων (ΠΑΡΟΝ) και ο Α.Ο ΦΛΟΙΣΒΟΣ Π.Φαλήρου, σας προσκαλούν στην εκδήλωση της κοπής της πίτας των συλλόγων που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18.00 στον Πολυχώρο Δημαρχείου Π.Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος)

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουν τον λόγο επίσημοι προσκεκλημένοι, όπως πολιτικοί, εκπρόσωποι δημοτικών αρχών και αθλητικοί παράγοντες.  
Επίσης, θα πραγματοποιηθεί βράβευση αθλητών που έχουν προσφέρει πολλά στον αθλητισμό και πολιτισμό της χώρας, όπως είναι οι κύριοι Νίκος Νταμπίζας, Νίκος Παππάς και Στέλιος Προσαλίκας, η Εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας- Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολη και τιμής ένεκεν δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα που έχουν προσφέρει πολλά τόσο στον Σύλλογο μας, όσο και στην κοινωνία και δυστυχώς δεν βρίσκονται πια κοντά μας, οι κύριοι Στυλιανός  Μαυρακάκης και Σταύρος Ιορδανίδης.
Θα είναι μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε στην εκδήλωση μας, γιατί με την παρουσία σας ενισχύετε τον Α.Ο Φλοίσβου και την οικογένεια του ΠΑΡΟΝ, με το μεγαλόπνοο όραμα του Προέδρου μας, κυρίου Δημήτρη Αγγελόπουλου, για την στήριξη όλων των πολιτιστικών  και αθλητικών σωματείων της χώρας, καθώς και την κατασκευή γηπέδων σε όλη την Ελλάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ