1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2024 17:50

Λαμία - ΠΑΟΚ: Παρούσες Τουμάς και Ντουάν

Με την Κινέζα Φανγκ Ντουάν θα παίξει ο ΠΑΟΚ το κρίσιμο ματς του Σαββάτου με την Λαμία, ενώ η τοπική ομάδα θα έχει την διαγώνια Τουμάς.

Ο Θάνος Τερζής προσπάθησε να μαζέψει στο ματς με τα Πεύκα τα ασυμμάζευτα, αλλά το χάος που άφησε πίσω του ο Ντάρκο Ζάκοτς δεν έχει τέλος, τόσο στο στήσιμο στο μπλοκ, όσο και στις τοποθετήσεις στην άμυνα, αφού σε κάθε πλασέ πέφτουν χωρίς αποτέλεσμα τρεις και τέσσερις παίκτριες, καθώς δεν υπάρχουν διακριτοί ρόλοι στην ομάδα. Η πασαδόρος Ντέακ που διάλεξε ο Ζάκοτς δεν ήταν μεταγραφή ουσίας, αφού η ελληνίδα Ηλιοπούλου είναι καλύτερη γι αυτό και την προβίβασε βασική ο Τερζής.

Η Κινέζα Ντουάν είναι επίσης επιλογή του Ζάκοτς, είναι πολύ καλή στην πίσω ζώνη, χωρίς εντυπωσιακές επιδόσεις στην επίθεση, αλλά θα κριθεί στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιο πρόβλημα στην υποδοχή με την Κυπαρίσση, που ρίχτηκε πριν καλά  καλά αποθεραπευτεί στην μάχη και η Ξανθοπούλου προσπαθεί να καλύψει μεγαλύτερο χώρο. Όσον αφορά την Τσούμπα ήταν μια μεταγραφή που δεν ταιριάζει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, αλλά σε μικρομεσαία, όπου παίρνει 50-60 μπάλλες για να τελειώνει τις μισές. Η Κενυάτισα  δεν πρόσφερε το παραμικρό στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν δείχνει και διάθεση να παίξει. Κακώς δεν αντικαταστάθηκε.

Η Κινέζα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη (φωτό) και έκανε την πρώτη προπόνηση της στον ΠΑΟΚ, με τον Θάνο Τερζή που επέστρεψε πριν ένα μήνα να μη γνωρίζει αν θα είναι υπηρεσιακός ή θα μείνει ως το τέλος στη θέση του πρώτου προπονητή.

Η Λαμία θα έχει στη σύνθεση της την Τουμάς, ενώ η κουβανή Τζέσικα Αγκιλέρα θα προλάβει οριακά το ματς του Σαββάτου, αφού ταξιδεύει Παρασκευή ξημερώματα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ