1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-01-2024 02:12

Σάκης Ψάρρας: «Έτοιμοι και για χρυσό σετ» – Στις 21:00, 16/1 ο Μίλωνας παίζει στη Ναντ τον αγώνα της ιστορίας του

Ο Μίλωνας στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει 3-2 σετ και στοχεύει σε νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθεί. Στη χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να πάρει δύο σετ ώστε ακόμα και στην περίπτωση ήττας 3-2 να διεκδικήσει την πρόκριση σε χρυσό σετ. Εάν η Ναντ νικήσει 3-0 ή 3-1 θα προκριθεί απ΄ευθείας.

 

Ο αγώνας θα αρχίσει την Τρίτη 16/1 στις 21:00 ώρα Ελλάδας και τα περίπου 3.500 εισιτήρια έχουν προπωληθεί.

Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα η Ναντ θα είναι ενισχυμένη με τον 18χρονο βασικό ακραίο Ματθίς Ενό, γιο του προπονητή Ούμπερτ Ενό αλλά και ο Μίλωνας αναμένεται να έχει βασικό τον Τίμοφι Πολουγιάν που είχε απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα.


Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Βούλγαρος Ίλιαν Γκεργκίεφ και η Ισπανίδα Γκλόρια Σούτο Χιμένεθ.

Ο προπονητής του Μίλωνα έδωσε το στίγμα του επαναληπτικού στη Γαλλία (16/1 21:00 ΕΡΑΣΠΟΡ), γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες που κρύβει ένα παιχνίδι απέναντι στην πανίσχυρη Ναντ έχοντας όμως ελπίδες πρόκρισης βάση της εξαιρετικής εικόνας που είχε στο πρώτο παιχνίδι ομάδα της Νέας Σμύρνης.


Ο Σάκης Ψάρρας δίχως φόβο αλλά με σεβασμό για την αντίπαλο, μίλησε στον απεσταλμένο της ertsports.gr Γιάννη Ράνιο για όλα όσα καλείται η ομάδα του Μίλωνα να αντιμετωπίσει στον επαναληπτικό αγώνα για το CEV Cup.


Συγκεκριμένα ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: «Καλούμαστε να υπερασπιστούμε την νίκη στο πρώτο παιχνίδι επί της Ναντ με 3-2. Γνωρίζουμε ότι μας δίνει προβάδισμα αλλά οπωσδήποτε δεν μας δίνει το πλεονέκτημα γιατί πάντα οι προκρίσεις κρίνονται στα δεύτερα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι ακόμα και για “golden set” καθώς έχουμε κάνει όλα τα πλάνα μας όπως πρέπει και εδώ που φτάσαμε είναι μεγάλη επιτυχία. Οι παίκτες μου είναι όλοι έτοιμοι, ενώ η Ναντ σίγουρα θα είναι πιο ενισχυμένη με τον Ενό και πιο διαβασμένη, συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι ωστόσο περιμένουμε ένα δύσκολο ματς όπου εμείς θα τα δώσουμε όλα για για την πρόκριση».

Μαζί με τον Αχιλλέα Παπαδημητρίου

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Μίλωνα στο Μετροπόλ της Ναντ, βρέθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του βόλεϊ Αχιλλέας Παπαδημητρίου μαζί με την οικογένειά του και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλα τα μέλη της ομάδας αλλά κυρίως με τον Σάκη Ψάρρα (βασική φωτό). Είχαν συνυπάρξει στην ίδια ομάδα του Παναθηναϊκού όπου είχαν κατακτήσει και τίτλους, ενώ θυμήθηκαν και στιγμές από παιχνίδια που είχαν τεθεί αντιμέτωποι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παπαδημητρίου πλέον δεν ασχολείται με το βόλεϊ καθώς διατηρεί δική του επιχείρηση στην Ναντ όπου μένει μόνιμα τα τελευταία δέκα χρόνια.

 

Άρης Χανδρινός: «Ξεχνάμε τον πρώτο αγώνα»

Παραμονή του σπουδαίου αγώνα που θα δώσει ο Μίλωνας, μίλησε στον απεσταλμένο του ertsports.gr Γιάννη Ράνιο ο Άρης Χανδρινός. Οι δηλώσεις έγιναν μετά το τέλος της προπόνησης του Μίλωνα στο γήπεδο της Ναντ.


Με αισιοδοξία και επίγνωση των δυσκολιών που κρύβει το παιχνίδι επί γαλλικού εδάφους, μίλησε ο λίμπερο του Μίλωνα που είχε πετύχει το νικητήριο πόντο στο 3-2 της Ναντ:


«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να παίξουμε ωραίο βόλεϊ δηλαδή αυτό που ξέρουμε. Έχουμε το αβαντάζ της νίκης στην έδρα μας αλλά θα πρέπει να το ξεχάσουμε για να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε μία μεγάλη πρόκριση».

Δείτε το video ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ