1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-12-2015 14:24

MVP της 10ης αγωνιστικής η Λαζάρεβιτς

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο αήττητος και η Άννα Λαζάρεβιτς έγινε η δεύτερη αθλήτρια των ερυθρόλευκων που αναδείχθηκε MVP στο πρώτο μισό του φετινού μαραθωνίου, καθώς η Σέρβα ακραία ήταν η πολυτιμότερη αθλήτρια της 10ης αγωνιστικής.
Στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, απούσας και της Μαλασάι η Λαζάρεβιτς είχε 17 πόντους (14/34 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ), αλλά κυρίως στα κρίσιμα σημεία, όταν η ΑΕΚ προσπάθησε να επιστρέψει, ήταν αυτή που πήρε την ομάδα στις πλάτες της.

«Κι εγώ πιστεύω ότι ήμουν πολύ καλή, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αφού χωρίς τα υπόλοιπα κορίτσια δεν θα μπορούσα να έχω την διάκριση του MVP. Ήταν ομαδική δουλειά όπως άλλωστε και σε κάθε αγώνα, ξέρουμε τι θέλουμε και πως θα το κερδίσουμε, όταν λειτουργούμε ομαδικά γίνεται πιο εύκολο για εμάς», είπε η Σέρβα ακραία για την προσωπική της διάκριση και συμπλήρωσε για τον αγώνα: «είχαμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία μιας και γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα σχετικά δύσκολο παιχνίδι, στο τρίτο σετ δεν παίξαμε καλά, είχαμε χάσει την αυτοσυγκέντρωση μας, αλλά όπως και στον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό επιστρέψαμε στον αγώνα και τελικά τον κερδίσαμε».

Σχολιάζοντας γενικότερα την πορεία των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα η Άννα δήλωσε: «περήφανη για την ομάδα μου γιατί έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που έχουμε δώσει έχοντας χάσει μονάχα 2 σετ στον πρώτο γύρο. Τώρα έχουμε σχεδόν 10 ημέρες να ξεκουραστούμε και μετά την διακοπή είμαι σίγουρη ότι μας περιμένουν πολύ πιο σκληρές και δύσκολες προπονήσεις έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμες και ακόμα πιο δυνατές για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερις μήνες στην Ελλάδα, πλέον αισθάνεται ότι έχει προσαρμοστεί πλέον.
«Δεν είχα κάποιον στην χώρα έτσι ώστε να τον συμβουλευτώ πριν πάρω την απόφαση μου. Άλλοι αθλητές που είχαν περάσει από την Ελλάδα που είχαν πει οτι η ζωή εδώ είναι ωραία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με επηρέασαν ώστε να έρθω εδώ. Τώρα όμως που είμαι εδώ αισθάνομαι πραγματικά πολύ όμορφα αφού μου αρέσει πάρα πολύ η Αθήνα και πραγματικά αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Στην πραγματικότητα δεν θέλω να πάω στο σπίτι μου αυτή την εποχή γιατί εκεί έχει υπερβολικό κρύο τώρα.
Ένας ακόμα λόγος που αισθάνομαι τόσο όμορφα στην Ελλάδα είναι το κλίμα που έχω συναντήσει στον Ολυμπιακό τόσο με τις συμπαίκτριες μου όσο και με τους ανθρώπους του κλαμπ που με κάνουν να αισθάνομαι ότι είμαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Αισθάνομαι τόσο τυχερή και περήφανη που επέλεξα να έρθω στον Ολυμπιακό. Όλο αυτό το κλίμα νομίζω οτι με έχει κάνει να έχω πολύ καλύτερη απόδοση από την προηγούμενη χρονιά και πραγματικά αισθάνομαι υπέροχα».

Κλείνοντας η Άννα ευχήθηκε σε άπταιστα ελληνικά «Χρόνια Πολλά» και συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους, να περάσουν υπέροχα αυτά τα Χριστούγεννα και να έχουν την υγεία τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ