1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2015 00:01

Τάσος εν υαλοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη!

Το έχει η μοίρα των αγώνων του Εθνικού με την Παναχαϊκή στην Αλεξανδρούπολη να είναι επεισοδιακοί και να σημαδεύονται από το θερμό ταπεραμέντο των ρουμελιώτηδων. Τη σεζόν 2013-14 το επεισόδιο που προκάλεσε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης σε βάρος του Άκη Σιδηρόπουλου παραλίγο να οδηγήσει και τους δύο αθλητές στο αστυνομικό τμήμα και φυσικά να τινάξει στον αέρα τον αγώνα.

Απόψε ένα άλλο μέλος της οικογένειας Ρουμελιώτη, ο Τάσος Ρουμελιώτης, μικρότερος αδελφός του Νίκου και του Παναγιώτη Ρουμελιώτη ήταν πρωταγωνιστής επεισοδίων που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Εθνικό στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος.

Αρχικά κάθονταν στην εξέδρα και όταν αντέδρασε με μία απόφαση του Θεμελή αντέδρασαν φίλοι του Εθνικού. Προκλήθηκε ένταση και με την υπόδειξη των αστυνομικών ο Τάσος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο κοντά στον πάγκο της ομάδας του.

Σε έξαλλη κατάσταση από νέα απόφαση του Θέμελη άρπαξε μία διαφημιστική πινακίδα και την πέταξε στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας διακόπηκε, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν και στη συνέχεια να τον συλλάβουν καθώς πάνω στα σπρωξίματα τραυματίστηκε στο χέρι μία αστυνομικός.

Την ώρα που οι αστυνομικοι προσπαθούσαν να βγάλουν έξω τον Τάσο Ρουμελιώτη παίζονταν ο τρίτος πόντος του 5ου σετ και ο λίμπερο της Παναχαϊκής Μένιος άφησε τον αγώνα και έτρεξε προς βοήθεια του αδελφού του.

Ο αγώνας διακόπηκε, οι παίκτες των δύο ομάδων που δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν έτρεξαν προς το μέρος που γίνονταν το επεισόδιο και κατάφεραν να ηρεμήσουν τον Τάσο που όταν έπεσε η ανδρεναλίνη και ηρέμησαν τα πνεύματα ζήσε συγγνώμη από τους ασυνομικούς και τους παράγοντες του Εθνικού και αποχώρησε χωρίς άλλα παρατράγουδα μαζί με την αποστολή της πατρινής ομάδας.

Να σημειωθεί, πάντως, πως μεταξύ των παικτών, των προπονητών και των παραγόντων των δύο ομάδων δεν έγινε το παραμικρό και το συμβάν αποδόθηκε στην ένταση της στιγμής...

4 σχόλια

  • Comment Link kritis Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 10:51 posted by kritis

    Τσίρκο Μεντράνο η Παναχαική. Όπου πάνε οι Ρουμελιώτηδες προσφέρουν γέλιο. Κρίμα που έφυγε ο Παναγιώτης,ήταν ο μεγαλύτερος τσαρλατάνος, αλλά ευτυχώς προστέθηκε ο Τάσος. Νέα άφιξη και ατραξιόν. Να μας ξανάρθει στην Αλεξανδρούπολη, να τον ανεβάσουμε στην σκάλα του διαιτητή. Καλο θα είναι να κάνει και προθέρμανση για να καλύπτει το κενό του Παναγιώτη. Τι δουλειά έχει η Βάσω στο ...κλουβί με τους ...τρελούς;

  • Comment Link ΑΛΕΞ ΒΟΛΛΕΥ Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 08:35 posted by ΑΛΕΞ ΒΟΛΛΕΥ

    Ο Συντάκτης του κειμένου πρέπει ν ασχοληθει καλύτερα με πιο ελαφρα θεματα και ΟΧΙ με το βόλλευ....από πότε ο Μένιος απέκτεισε αδερφο;; Μήπως τον αποκλήρωσε ο Νίκος;; το επεισόδιο ξεκίνησε στο 2-1 του ται-μπρεικ και στο 6-2 βγάλαν έξω τον Τάσο και έτρεχε ο Μένιος να τον φέρει πίσω...κακώς που δεν απεβλήθη...για άλλη μια φορά διακωμώδησαν το άθλημα....ΝΤΡΟΠΗ

  • Comment Link Αλεξανδρουπολιωτης Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 22:51 posted by Αλεξανδρουπολιωτης

    Οποτε ερχονται οι Ρουμελιωτιδες στην Αλεξ/πολη κανουν τον αγωνα μπαχαλο.
    Ο Μενιος επρεπε να αποβληθει καθως στο 6-2 του ται μπρεικ εφυγε απο το γυμναστηριι τρεχοντας και επιτεθηκε φραστικα σους αστυνομικους.

  • Comment Link Ντροπή του βόλλευ Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 22:12 posted by Ντροπή του βόλλευ

    Καλά που έρχονται οι Ρουμελιώτηδες στην Αλεξ/πολη και σπάμε λίγο πλάκα ρε φίλε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ