1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-11-2015 19:05

Αγκαλιά επέστρεψαν και ανοίγουν λογαριασμούς

Το φινάλε της σεζόν 2014-15 βρήκε αγκαλιά (φωτό) τους παίκτες του Ηρακλή και της Παναχαϊκής να πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» καθώς πήραν τις δύο προνομιούχες θέσεις στο μπαράζ ανόδου. Για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν για την Volley League (4η αγωνιστική, 21/11, 18.00, Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης).
Οι δύο σύλλογοι διατηρηθούν άριστες σχέσεις σε διπλωματικό επίπεδο καθώς αμφότεροι έχουν έμβλημα τον Ηρακλή και στο καταστατικό τους έχουν κοινές καταβολές. Αγωνιστικά έχουν από μία νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα και οι δύο έχυν νικήσει στην Ορεστιάδα.

Η Παναχαϊκή προέρχεται από την ήττα στο Ζηρίνειο αλλά με καλή εμφάνιση κόντρα στην Κηφισιά. Έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας επί της Ορεστιάδας και στόχος για την ομάδα του Γιώργου Λυκούδη είναι η πρώτη εντός έδρας νίκη. Απουσίες δεν υπάρχουν.

«Μονόδρομος η νίκη»
Ο ακραίος της Πατρινής ομάδας, Κώστας Βασιλάκος είπε: «Το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι πολύ κρίσιμο και ο λόγος είναι ότι πρόκειται για μια μάχη απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Για αυτό αποτελεί μονόδρομο για μας η νίκη και αν είναι δυνατόν καθαρή νίκη που θα μας δώσει 3 βαθμούς. Είμαστε σε καλή κατάσταση, σε όλα τα παιχνίδια δείχνουμε ότι παίζουμε καλά αλλά χρειαζόμαστε και νίκες που θα μας βοηθήσουν όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά να παίξουμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Πιστεύω πως θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας σε αυτό το ματς που είναι πολύ σημαντική».

«Ίδιοι στόχοι με Παναχαϊκή»

Ο Ηρακλής μετά το τριποντο στην Ορεστιάδα θέλει να συνεχίσει τη συγκομιδή βαθμών μακρυά από τη Θεσσαλονίκη. Ο κεντρικός του Ηρακλή, Τάσος Γάτσης είπε: «Η Παναχαϊκή είναι πολύ έμπειρη ομάδα, έχουμε τους ίδιους στόχους με μας, παίζουμε στην έδρα τους αλλά θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο, μπορούμε. Σκοπός μας μια καθαρή νίκη». Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να μην κάνουμε λάθη, να πιέσουμε τον αντίπαλο στα κατάλληλα σημεία αλλά και εμείς να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση».

«Να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα για να νικήσουμε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε ακόμη περισσότερες νίκες».

Πρώτη φορά
Στον αγώνα για τα μπαράζ ανόδου που έγινε στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας ο Ηρακλής είχε νικήσει 3-2 την Παναχαϊκή αλλά και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την άνοδο. Θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην Volley League.

1 σχόλιο

  • Comment Link Γ. Χ. Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 06:29 posted by Γ. Χ.

    Γεια σας ρε ΤσιργογιανοΚαλαιτζιδιδες. Να χαιρεστε τη νεα ομαδα σας που εχει τους ιδιους στοχους με την Παναχαικη. Κι εσεις καμαρωνετε σα γυφτικα σκεπαρνια γι αυτο. Ε βεβαια ο στοχος σας ειναι απλως να κανετε κουμαντο εσεις κι ας ξεφτιλιζεται η ομαδα που γι αυτην καποτε η δευτερη θεση ηταν αππτυχια. Αντε ρε τσακαλακια ευχομαι να κερδισει αυτος ο ας πουμε Ηρακλης σας για να βαλει βασεις σωτηριας που τοσο θελετε και βαλατε στοχο. Και για το λογο επισης για να δωσει το δικαιωμα σε ενα δυο γραφικους απο εκει μεσα απο το Κατσανειο να βγουν και να γραψουν διθυραμβικα σχολια , οι απιθανοι, για την ομαδαρα τους. Τι καταντια ειναι αυτη; Το θλιβερο ειναι οτι δεν το καταλαβαινουν ποσο αστειοι γινονται οταν πανηγυριζουν τοσο πολυ καποιες νικες απεναντι σε καφενεια οπως πανηγυριζαμε εμεις νικες απεναντι σε μεγαθηρια του ευρωπαικου βολει. Απολυτη καταντια αλλα φιλοι ηρακληδεις αυτοι σας αξιζουν για την αδιαφορια σας. Φατε τους στη μαπα. Παντως σημερα προβλεπεται κοσμοσυρροη. Ακομα και 150 εισιτηρια μπορει να κοπουν. Και γι αυτο θα πανηγυριζουν. Μιλαμε οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ