1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-08-2015 13:25

Μιχαλόπουλος: «Χτίζουμε με αξιοπιστία τη νέα ΑΕΚ» (video)

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος ηγείται της νέας μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στην ΑΕΚ προκειμένου να σωθεί το τμήμα του ανδρικού βόλεϊ μετά τα θλιβερά γεγονότα της περσινής σεζόν.

Το τμήμα οργανώνεται εκ βάθρων με μπάτζετ πρωταθλητισμού στον Β΄όμιλο της Α2 ανδρών. Ο μεγάλος στόχος είναι η επιστροφή αλλά προέχει η καλή οργάνωση και το στήσιμο μιας ομάδας που υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπουτσουρή και την επιμέλεια της Πόλας Κίτσου θα μπορέσει να αντέξει τον ανταγωνισμό και να είναι στην πρώτη γραμμή στη μάχη της ανόδου. Ο Μιχαλόπουλος μίλησε στο volleynews.gr για τη προσπάθεια που γίνεται αλλά και την κλήρωση του ομίλου που ξεκινάει με το ντέρμπι ΑΕΚ - Εθνικός:

«Για εμάς το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Είναι όλα ντέρμπι. Δεν κάνουμε καμία διάκριση. Βαδίζουμε σταθερά και με πρόγραμμα και βλέπουμε τα παιχνίδια με κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα. Είτε είναι ο πρώτος είτε είναι ο τελευταίος για εμάς είναι το ίδιο πράγμα», δήλωσε αρχικά για την κλήρωση, ενώ συμπλήρωσε για τη φιλοσοφία της ΑΕΚ και πού θα βασιστεί η ομάδα: «Έχουμε επιλέξει σε δύο άτομα του χώρου, τον προπονητή κύριο Μπουτσουρή και την κυρία Κίτσου ως τιμ μάνατζερ. Αυτό δείχνει ότι πλέον βαδίζουμε με σταθερά βήματα χτίζοντας μία καινούρια ΑΕΚ. Προσπαθούμε να βρούμε την αξιοπιστία μας σαν ομάδα λόγω των προηγούμενων κακών συνθηκών που επικρατούσαν στο τμήμα. Ελπίζω και ευελπιστώ πως ήδη έχουμε κάνει σημαντικά βήματα και δίνουμε περισσότερη βάση σε νέους αθλητές οι οποίοι θα στελεχώσουν στην πορεία την ανδρική ομάδα».

Για το αν ο στόχος είναι η άνοδος, είπε: «Αν κερδίσουμε όλα τα ντέρμπι είναι εφικτή και η άνοδος μας. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο είτε είναι ισάξιος, είτε ανώτερος είτε κατώτερος μας».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις δήλωσε πως η ΑΕΚ κλείνει δύο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία προναγγέλοντας την συμφωνία με τους Γιώργο Κοτσιλιάνο, Νίκο Ζουπάνη που θα αλλάξουν τα δεδομένα για την ομάδα της «Ενωσης».

 

Α1 Γυναικών 2015-16 - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Α’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Β’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Γ’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 1ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 1ος υποόμιλος - To πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ypopsiasmenos Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 14:39 posted by ypopsiasmenos

    Μυρίζει καπνός.... Σε ΑΕΚ και Ακρίτα Καλαμάτας... Πολύ μπλόφα ρε παλικάρια... Δεν φτάνει που η Α2 έχει γίνει χάλια μας φλομωσατε και με τα ψέματα. Σεβασμός τουλάχιστον σε αυτούς που πραγματικά προσπαθούν να διατηρήσουν το άθλημα σε καποιο επίπεδο... Αφού η υπεύθυνοι της ΕΟΠΕ το έχουν καταστρέψει...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ