1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-02-2015 23:44

Και ο Ολυμπιακός κατά των διαιτητών και του «προκλητικού Χιμένες»

Η διαιτησία των Γεωργουλέα – Δεληκωστίδη μαζεύει… βέλη και από τον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων θεωρούν ότι έγιναν πολλά λάθη από τους διαιτητές, που όπως χάλασαν την εικόνα.
Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού… βράζουν και με τον Χιμένες, που σύμφωνα με τους οπαδούς τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα πριν από το ματς, γεγονός που άναψε τα αίματα. Από τον ΠΑΟΚ λένε ότι ο Κουβανός προκλήθηκε από τον Κώστα Προύσαλη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

6 σχόλια

  • Comment Link VOLLEY S Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 18:46 posted by VOLLEY S

    Ετσι ακριβώς Pamvofan.Μακάρι νά ρίξει καί μιά ματιά στά γραφόμενα ομάδα τής Βορείου Ελλάδος.

  • Comment Link pamvo fan Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 11:45 posted by pamvo fan

    εμ ελα ντε που δεν ξερουν να χανουν φιλε παλιε.....volley s!!!!!!!

    οσο για το άλλο που με ρωτας ,εγω τα λεω εγω τα ακουω και μονο εσυ τα συμμερίζεσαι...γιατι για παράδειγμα εκει στη συρο ακομα στον ανδρεοπουλο τα ριχνουν ....ε συριανε φιλε ???????????

  • Comment Link makhw Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 16:11 posted by makhw

    ναι μπραβο!! το οτι το ρεντη δεν γεμιζει ποτε πια σε αντρες και γυναικες δεν σας προβλιματιζει? διεκδικει ξαφνικα ο παοκ πρωταθλημα και το γηπεδο γεμιζει (γνωστη η αντιπαλοτητα μετα τον περσινο ημιτελικου στο κυπελλο ποδοσφαιρου)!! προφανως αυτοι δεν ειναι φιλοι του αθληματος ή του ολυμπιακου στο βολλευ, ειναι καφροι που ηθελαν να πεταξουν αντικειμενα στο γηπεδο εξ'αρχης!! ριξτε και το φταιξιμο στους αθλητες του παοκ για τις ριψεις αντικειμενων ... !! το πανο που ανεβηκε στην αρχη του πρωτου σετ δεν το ειδατε? και μετα λετε για προκλησεις! ηρθε στην ελλαδα ενας πολυ καλος αθλητης, δειχνει υπερβαλλοντα ζηλο και εβγαλε εντονα, ισως με λαθος τροπο, τον ενθουσιασμο του! ομως αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για το οτι εγινε 2 φορες μαλιστα!!!

  • Comment Link grodac Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 14:52 posted by grodac

    το γελοιον της υποθεσης ειναι οτι στο ελληνικο βολλευ οι ιδιοι παικτες πηγαινοερχονται στις ιδιες ομαδες 2 και 3 φορες παρολα αυτα καθονται και φανατιζονται...

  • Comment Link VOLLEY S Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 13:09 posted by VOLLEY S

    Προφανώς είδα άλλο μάτς χθές,γιατί διαβάζω ότι ο ΟΣΦΠ διαρτύρεται γιά τήν διαιτησία.Είδαμε όλοι μας τρείς φάσεις ανάποδες σέ σημείο παρεξήγησης υπέρ του.Εκτός ότι οί σοβαρές καί μεγάλες ομάδες ξέρουν καί νά χάνουν υποψιάζομαι φίλε παλιέ Pamvofan ότι όταν ή γνωστή ομάδα απειλείται κλείνει παίκτες.Διαγώνιος?Κεντρικός?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ