1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2016 15:41

Στον τελικό του Βαλκανικού οι Τσοπούλου, Μερτέκη

Μετά τον ελληνοτουρκικό τελικό στο κυρίως ταμπλό των ανδρών του 3ου Βαλκανικού τουρνουά beach volley, ελληνοτουρκικός τελικός προέκυψε και στις γυναίκες με τις Τσοπούλου/Μερτέκη να συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στο τουρνουά, και να προκρίνονται στον μεγάλο τελικό (6μ.μ.) όπου θα αντιμετωπίσουν τις Νεζίρ/Τσετίν.
Οι δύο αήττητες ομάδες του Balkan Tour ήταν αυτές που προκρίθηκαν στον τελικό και θα «μονομαχήσουν» για το ποια θα ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου! Οι… άγριες διαθέσεις της Κωνσταντίνας Τσοπούλου και της Ευαγγελίας Μερτέκη φάνηκαν από την αρχή του ημιτελικού κόντρα στις Ιωάννα Παρισάκη και Δήμητρα Μαναβή.

Με «όπλο» το καλό σερβίς και τη συγκέντρωση το νεοσύστατο ζευγάρι στην άμμο πήρε εύκολα το πρώτο σετ 21-9. Όμως στο δεύτερο οι νεαρές Μαναβή/Παρισάκη αν και βρέθηκαν να χάνουν με 11-20, προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή, μειώνοντας σε 20-17, αλλά τον τελικό λόγο είχε η «Τσόπ», που κέρδισε μια εναέρια μάχη στο φιλέ από την Μαναβή κάνοντας το 21-17 και το 2-0 σετ.

Ντέρμπι ήταν ο έτερος ημιτελικός μεταξύ των Νεζίρ/Τσετίν και Μεθενίτη/Σπανού, με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν διατεθειμένες να χάσουν. Το πρώτο σετ κατέληξε εύκολα στα χέρια των Τουρκάλων με 21-13, όμως στο δεύτερο «έπεσαν» κορμιά!

Το δίδυμο από την γειτονική χώρα προηγήθηκε με 20-16, όμως οι ελληνίδες με καλή άμυνα και σερβίς κατάφεραν να ισοφαρίσουν, μετά από άσο της Πηγιάννας Μεθενίτη και μπλοκ της Άννας Σπανού (20-20), για να κάνουν το 23-21, στέλνοντας το ματς στο τάι μπρέικ. Οι Τουρκάλες προηγήθηκαν με 9-7, στο σερβίς η Μεθενίτη και η Σπανού κάρφωσε για το 13-11. Η Τσετίν έκανε το 14-11, η Σπανού το 14-12, με την Νεζίρ να διαμορφώνει το τελικό 15-12, με τις Τουρκάλες να παίρνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο
τελικό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων και το απογευματινό πρόγραμμα:

Ημιτελικοί Αγώνες:
Νεζίρ/Τσετίν (Τουρκία)- Μεθενίτη/Σπανού 2-1 (21-13, 21-23, 15-12)
Μερτέκη/Τσοπούλου-Μαναβή/Παρισάκη 2-0 (21-9, 21-17)

Μικρός τελικός (3:50μ.μ.)
Μεθενίτη/Σπανού- Μαναβή/Παρισάκη
Τελικός (6μ.μ.)
Νεζίρ/Τσετίν (Τουρκία)- Μερτέκη/Τσοπούλου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ