1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2015 11:33

Κάτι καλύτερο περιμένει ο Γκόμεζ

Το μάδημα της μαργαρίτας όσον αφορά το τσάμπιονς λιγκ τελείωσε και ο ΠΑΟΚ αποφάσισε ότι τελικά αγαπάει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο ο ασπρόμαυρος κήπος έχει πολλά λουλούδια και το… μάδημα συνεχίζεται με την αγωνία να κορυφώνεται.


Το ερώτημα όμως πλέον είναι με ποια ομάδα θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο τσάμπιονς λιγκ; Ή για να το θέσουμε ποιο σωστά με ποια ομάδα θα παίξει ο ΠΑΟΚ γενικά του χρόνου;. Αν και θεωρητικά το πρώτο κεφάλαιο που πρέπει να κλείσει εν όψει της νέας σεζόν είναι αυτό του προπονητή, ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση Καλμαζίδη δεν είχε προκύψει μέχρι σήμερα το απόγευμα, ωστόσο αυτή προέκυψε στην υπόθεση Γκόμεζ.

Ο MVP του φετινού πρωταθλήματος από το βράδυ της Τρίτης είχε στα χέρια του την πρόταση του ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά στην οποία, όπως δήλωσε στο Sportsfeed, απάντησε αρνητικά, τονίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει τις απαιτήσεις τους στους ασπρόμαυρους και περιμένει να δει μια πρόταση η οποία θα επιβεβαιώνει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει.

Πως μεταφράζεται αυτό; «Ναι μεν έχω ζητήσει Χ λεφτά, αλλά θα μείνω και με λιγότερα, όχι όμως με αυτά που μου προσφέρετε».
Αυτό πάντως που δεν χρειάστηκε κανενός είδους μετάφραση ήταν η δεύτερη παράμετρος που έχει θέσει ως προϋπόθεση ο άσος από την Βενεζουέλα για να εξακολουθεί να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα κι η οποία αφορά την παραμονή του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο της ομάδας.

Σ’ αυτό το θέμα όπως είπαμε όλα παραμένουν ρευστά, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με το σύνολο των Ελλήνων παικτών αφού κανείς δεν τους έχει ενημερώσει για την τακτοποίηση των όποιων εκκρεμοτήτων υπάρχουν για την τρέχουσα χρονιά και πολύ περισσότερο για το αν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν.

sportsfeed.gr

2 σχόλια

  • Comment Link Aboagoue Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 12:54 posted by Aboagoue

    Φίλε Γ.Γ μακάρι να επιστρέψει ο Ηρακλής στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ειναι δύσκολο, καμμια διακοσαριά εκατομμύρια τιμολόγια να κοπούν, δυο-τρεις εμπρησμοί στο λογιστήριο και θα βρει η η ομαδα το δρόμο της. Καλη επιτυχία.

  • Comment Link Γ.Γ. Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 11:09 posted by Γ.Γ.

    ο παοκ θα αποδειχθεί άλλη μια φωτοβολίδα στο χώρο όπως και ο άρης το 1997 που μετά το πρωτάθλημα που πήρε πάλευε να σωθεί μέχρι που έπεσε. Συγκυρίες εκμεταλλέυθυηκε ο παοκ και το απίστευτο χαμήλωμα του επιπέδου του πρωταθλήματος. Γι αυτό ας είναι πιο προσεκτικοί μερικοί όταν μιλούν για τον Ηρακλή που έμεινε πρωταγωνιστής επί 15 συνεχή χρόνια με 15 τίτλους, 5 φάιναλ φορ Τσάμπιονς Λιγκ και τρεις τελικούς, χώρια που μαζί με τη Νόλικο έπαιζε επί 12 συνεχή χρόνια μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά ούτε στον ύπνο τους κάποιοι άλλοι. Άσχετα αν εδώ και τρία χρόνια η ομάδα έπεσε σε χέρια άσχετων και επικίνδυνων που την έκαναν όπως τον παοκ και των άρη των προηγούμενων ετών μεταξύ Α1 και Α2 και που θεωρούσαν τη σωτηρία καλή χρονιά και την είσοδο στην τεράδα υπέρβαση. Αυτοί ελπίζω να τελειώσουν γρήγορα για να ξαναγίνει ο Ηρακλής με τους ανθρώπους που πρέπει και πάλι το απόλυτο αφεντικό του αθλήματος. Κοντοζυγώνει ο καιρός και ο κάθε κατεργάτης -εντός του Ηρακλή- στον πάγκο του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ