1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-05-2015 15:37

Ανώνυμες Εταιρείες και αδειοδότηση στο «τραπέζι»

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΑΠ, η προγραμματισμένη σύσκεψη των νομικών εκπροσώπων των ΤΑΑ με τον νομικό σύμβολο της διοργανώτριας, Χρήστο Ηλιάδη.  Τη συνάντηση προλόγισε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.


Εκπροσωπήθηκαν από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους,  ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ (Κατερίνα Γιαννακοπούλου), ο Ολυμπιακός (Μιχάλης Υδραίος) και το ΤΑΑ Α.Ο. Κηφισιάς (Τάσος Οικονομόπουλος).

Τον Φοίνικα Σύρου εκπροσώπησε ο κύριος Ηλιάδης, ενώ ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τη σύσκεψη τόσο ο δικηγόρος του Ηρακλή, Γιώργος Διονάς, όσο και το σωματείο της Παναχαϊκής μέσω του Δημήτρη Τσαούσογλου.

Συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που απασχολούν τα ΤΑΑ όπως διακανονισμοί οφειλών και αδειοδότηση, αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες, νέος αθλητικός νόμος, νέα δικαιοδοτικά όργανα στη CEV και FIVB,  συγχωνεύσεις σωματείων - ΤΑΑ κλπ.

Τα συμπεράσματα της συζήτησης θα τεθούν υπόψη των εκπροσώπων των σωματείων που απουσίασαν αλλά και του ΔΣ της ΕΣΑΠ, ενόψει των επαφών που θα έχει με το Υφυπουργείο Πολιτισμού, την ΕΟΠΕ και τον ΠΑΣΑΠ για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

1 σχόλιο

  • Comment Link Γ.Γ. Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 11:32 posted by Γ.Γ.

    Δηλαδή τίποτα απολύτως. Να δείτε που πάλι θα έχουμε το ίδιο απαράδεκτο καθεστώς των ΤΑΑ πολλά εκ των οποίων έχουν και διπλά ΑΦΜ (πράγμα παράνομο). Όπως και να έχει όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο Ηρακλής ο οποίος κατά πως φαίνεται δε θα μπορέσει να αδειοδοτηθεί είτε ως ΤΑΑ είτε ως ΑΕ αφού τα χρέη προς τρίτους αλλά και δικαστικές εκκρεμότητες που χρονίζουν αποτελούν αξεπέραστο εμπόδιο. Δεν υπάρχει ενεργό ΑΦΜ επομένως φαντάζομαι δεν εκδίδονται και παραστατικά αλλά δεν υπάρχει ούτε στιβαρή και σοβαρή διοίκηση να παλέψει με πιθανότητες επιτυχίας. Από όσα γνωρίζω υπάρχουν 2-3 άνθρωποι οπαδοί στην ουσία που δεν έχουν ιδέα από όλα αυτά, που δεν έχουν καμία δυνατότητα οικονομική αλλά δεν έχουν ούτε τη νομιμοποίηση να εκπροσωπήσουν σοβαρά το σύλλογο. Χωρίς να υπολογίζουμε σε όλα αυτά το ότι είναι αποδεκτοί μόνο από μια κλειστή οπαδική κάστα μερικών δεκάδων οπαδών ενώ ο πολύς κόσμος απέχει αλλά και οι οι οικονομικά δυνατοί παράγοντες είναι αποστασιοποιημένοι λόγω της παρουσίας αυτών των 2-3 οπαδών-παραγόντων. Εν κατακλείδι η μόνη ομάδα της οποίας το μέλλον είναι αβέβαιο είναι ο Ηρακλής κι αυτό είναι κρίμα γιατί είναι τεράστιο μέγεθος που κάποιοι τα τελευταία 2-3 χρόνια το κατάντησαν αμελητέο. Δυστυχώς για τους αθλητές και τον προπονητή υπάρχει κίνδυνος σοβαρός να μην έχει αντίκρυσμα η προσπάθειά τους γιατί κάποιοι επιμένουν να βρίσκονται εκεί αποτρέποντας όλους αυτους που θέλουν και μπορούν, να βοηθήσουν την ομάδα να γίνει και πάλι αυτή που ήταν πριν 3 χρόνια όταν πήρε το νταμπλ. Αλήθεια που είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δόξασαν τον Ηρακλή; Γιατί αφήσαν τους περαστικούς και άσχετους με το αντικείμενο να μετατρέψουν την πιο πετυχημένη ομάδα της 15ετίας σε ένα τσούρμο που αγωνίζεται με γειτονιές για να ανέβει στην Α1 και χωρίς προοπτικές για να παίξει εκεί; Αλλά και να καταφέρει να παίξει τι στόχους θα έχει η ομάδα; Προφανώς να μην ξαναπέσει. Τι κατάντια είναι αυτή; Φίλοι ηρακληδείς αναρωτηθείτε και διώξτε από το σύλλογο όλους αυτούς που θέλουν την ομάδα μικρή κι ασήμαντη για να εξυπηρετήσουν τους μικροεγωισμούς τους και την ματαιοδοξία τους. Στείλτε τους πάλι στην εξέδρα εκεί όπου ανήκουν γιατί το πείραμα οι οπαδοί στη διοίκηση είχε τραγικά αποτελέσματα. Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά. Γιατί η δικαιολογία κατά το Σεπτέμβρη ότι φταίει το κατεστημένο, η Λίγκα και ο Χατζηπετρής δεν περνάει πλέον.Φταίνε αυτοί που διαλύσαν το σύλλογο μέσα σε 3 χρόνια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ