1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2014 19:44

Δρίκος: «Σε καταστάσεις... ζωής και θανάτου, δεν κάνεις προβλέψεις»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σωτήρης Δρίκος στην συνέντευξη Τύπου εν όψει των ημιτελικών απέναντι στην Σλοβενία ( ΔΑΚ Ευόσμου, 19.00- ΝΕΡΙΤ) για το Ευρωπαϊκό Λιγκ. Η Εθνική ομάδα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στον διπλό τελικό με την ρεβάνς να  δίνεται την Τετάρτη 16 Ιούλιου στο Μάριμπορ

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να καλωσορίσω την αποστολή της Σλοβενίας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι θα δούμε δύο ‘σκληρούς’ αγώνες, στους οποίους θα συμμετάσχει η νέα γενιά του Ευρωπαϊκού βόλεϊ καθώς και οι δύο ομάδες έχουν στις τάξεις νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές. Ξέρουμε ότι ο βασικός στόχος της Σλοβενίας είναι η κατάκτηση του τίτλου και η εξασφάλιση του εισιτηρίου για το World League. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την πρόκριση μας στους ‘4’, είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε δύο ακόμη δύσκολα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να είμαστε τακτικά έτοιμοι για τις προκλήσεις των αγώνων κι αν μας δοθεί η ευκαιρία δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη. Σε καταστάσεις αγώνων ‘ζωής και θανάτου’ δεν είναι εύκολο να κάνεις προβλέψεις, ιδιαίτερα σ’ αυτήν την περίοδο όπου είμαστε στο τέλος της σεζόν».

Υπενθυμίζουμε ότι στις διπλές αναμετρήσεις των ημιτελικών (αλλά και αργότερα των τελικών) ισχύει το ‘χρυσό σετ’ το οποίο εφαρμόζεται σε περίπτωση που οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη με τους ίδιους βαθμούς.
Αν για παράδειγμα η Εθνική μας ομάδα κερδίσει με 3-0 και ηττηθεί με 3-1 στο β’ παιχνίδι (άρα η κάθε ομάδα έχει πάρει από τρεις βαθμούς για τις νίκες που σημείωσε), τότε η πρόκριση θα κριθεί στο ‘χρυσό σετ’ (που ολοκληρώνεται στους 15 πόντους).

Τα εισιτήρια για τον 1ο ημιτελικό θα πωλούνται στην είσοδο του ΔΑΚ Ευόσμου και τιμώνται 5 ευρώ, ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ καμία κάρτα ελευθέρας, ενώ τα παιδιά μέχρι 18 ετών θα μπουν δωρεάν στο γήπεδο.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ