1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2024 22:31

Το κλάμα του Μπόμπι: «Στα 41 μου ζω ένα όνειρο...»

O Βούλγαρος διαγώνιος του Μίλωνα Μπόγιαν Γιορντάνοφ που τις σεζόν 2010-11 και 2017-18 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, στο 25-26 του 4ου σετ κάρφωσε άουτ σε κόντρα επίθεση που θα μπορούσε να είχε τελειώσει τον αγώνα. Στη συνέχεια  όμως με δύο προσωπικούς πόντους τελείωσε το ματς, και υπέγραψε την ιστορική νίκη του Μίλωνα με 29-27 και 3-1 σετ και στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα στο κέντρο του γηπέδου.

Λίγο αργότερα ο Βούλγαρος «σούπερμαν» του Μίλωνα, αναφέρθηκε στην επική πρόκριση της ομάδας της Ν. Σμύρνης και υποστήριξε:

«Δε νομίζω πως μας είχαν υποτιμήσει, γιατί έχουμε δείξει πράγματα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Όποιος μας υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα με εμάς.

Έχουμε κερδίσει όλες τις ομάδες φέτος και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που έχω. Η ηλικία μου είναι 41 χρονών. Όπως βλέπετε αν κάνεις κάτι με καρδιά δεν μετράει το τι ηλικία έχεις.

Σίγουρα είμαι τυχερός που παίζω ακόμη σε αυτό το επίπεδο στα 41 μου και είναι ένα μεγάλο όνειρο να παίξω τελικό με τον Μίλωνα. Αυτός είναι ο ρόλος που έχει ένας διαγώνιος και ένας έμπειρος παίκτης,

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ