1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2024 20:41

Tα κλειδιά της πρόκρισης του Μίλωνα επί του Παναθηναϊκού

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Ο Μίλωνας έκανε την μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, προκρίθηκε στον τελικό της Λάρισας και θύμισε την Νίκαια του 2003 που κατέκτησε το τρόπαιο με 3-2 επί του “τριφυλλιού” στον τελικό.

Βέβαια έχει ακόμη ένα ματς για να σηκώσει την κούπα, με κοινό παρανομαστή των δυο ομάδων τον Σάκη Ψάρρα. Τότε ως πασαδόρο, τώρα ως προπονητή. Είχε συμπαίκτες τους Ντράγκοβιτς, Πρίντι, Καλαϊτζίδη, Ελγκέτα, Ζελιάσκοφ, Στεφάνου, Μπέλο. Ο τελευταίος ήταν σήμερα στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού.

Για να φτάσει ο Μίλωνας στην έκπληξη, χρειάστηκε:

Η σπουδαία απόδοση του 41 χρονου Μπόμπι Γιορντάνοφ που πήρε τις τελευταίες επιθέσεις και έκανε ατομικό μπλοκ στον Πρωτοψάλτη για το 27-29.

Η επιμονή του Λάππα να ζητήσει ο Ψάρρας βίντεο ρέφερι στο 20-21 για φιλέ του Πρωτοψάλτη. Και έγινε το 20-22, αντί για το 21-21.

Η καταπληκτική απόδοση του Πολουγιάν με 17/27 (63%)(, 1 άσο, 1 μπλοκ. Και του Μολίνα στην υποδοχή  (73%) και  στο μπλοκ (4). Και οι 7 όμως ήταν υπέροχοι.

Ο τραυματισμός του Ιερεζουέλο στο 4-6 του πρώτου σετ, με αποτέλεσμα ο Ανδρεόπουλος να μην έχει εναλλακτική λύση στους πασαδόρους. O Koυβανός πιθανόν να έπαθε ρήξη στο αχίλλει και θα τον αντικαταστήσει ο Καναδός Κεν Κάμερον που αποκτήθηκε για να βοηθήσει στις προπονήσεις και ως back up  του Ιερεζουελο, σε περίπτωση τραυματισμού.

H καθυστερημένη είσοδος του Πετρέα στο 4-8 του τρίτου σετ αντί του άχρωμου Ρανγκέλ. Πρόλαβε έκανε 3 μπλοκ, είχε 4/6 επιθέσεις και περίσσιο πάθος. Ο Βραζιλιάνος  είχε μόλις 2/5 και κανένα μπλοκ.

Ο Θανάσης Ψάρρας είναι και με τη βούλα ο κορυφαίος προπονητής της εφετινής περιόδου με την πρόκριση στον τελικό  του Κυπέλλου και στην οκτάδα του  Cev Cup. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ