1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2024 04:27

Αλέξανδρος Νανόπουλος: «Το μυαλό μας τώρα είναι στη Γερμανία» (vid)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Α.Ο.Ν.Σ Μίλων στο 3-1 επί του Πηγάσου Πολίχνης ήταν ο Αλέξανδρος Νανόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες της νίκης αλλά και της αποστολής «φωτιά» που έχει η ομάδα του στη Γερμανία για τον πρώτο αγώνα με τη Λούνεμπουργκ για τα προημιτελικά του CEV Cup:


«Ξέραμε ότι ο Πήγασος φέτος μας έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Είχαμε χάσει δύο αγώνες για το Λιγκ Καπ και για το πρωτάθλημα στον Α γύρο. Περιμέναμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως και ήτανε παρά το 3-0. Αυτό που μας είχε πει και ο κόουτς είναι ότι για να κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε. Πιστεύω σε κάποια σημεία του παιχνιδιού φάνηκε, ήμασταν πολύ υποτονικοί, αλλά σιγά-σιγά βρήκαμε τον ρυθμό μας και γυρνάγαμε πολλές φορές στο σκορ και περνάμε τα σετ και το παιχνίδι. Σίγουρα βοήθησε πολύ το καλό σέρβις που κάναμε σήμερα και το μπλοκ. Η ομάδα έχει τα ψυχικά αποθέματα να γυρνάει και σκορ και να παίρνει και προκρίσεις όπως το έχουμε δει και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνέχεια και στην Ευρώπη. Πιστεύω είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είχαμε στο πλάνο μας το παιχνίδι με τον Πήγασο, τώρα είναι το παιχνίδι στην Γερμανία θα κάτσουμε με τον προπονητή να αναλύσουμε την αντίπαλη ομάδα και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ