1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-12-2023 00:28

Η Κηφισιά για την πρώτη νίκη και ο Μίλων για την 3η θέση (6η αγωνιστική, 4/12, 17:15, ΕΡΤ-3 HD)

Με το τηλεοπτικό ντέρμπι στη δημόσια τηλεόραση μεταξύ της Κηφισιάς και του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων θα ολοκληρωθεί η 6η αγωνιστική της Volley League.

H Kηφισιά ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και ο Μίλων θέλει το τρίποντο για να ανέβει στην 3η θέση της βαθμολογίας. (Γυμναστήριο Ζηρίνειο, 6η αγωνιστική, 4/12, 17:15, ΕΡΤ-3 HD, Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικάκης).

Η Κηφισιά σε 4 αγώνες έχει 0 βαθμούς και είναι αποφασισμένοι να πάρει την πρώτη της νίκη.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε:

«Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι κρίσιμο και πρέπει να διεκδικούμε πόντους.Ο Μίλωνας είναι μία ομάδα η οποία αποτελεί πλέον σταθερή δύναμη στο ελληνικό βόλεϊ. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να έχουμε ενέργεια. Θέλουμε να "πατήσουμε" πάνω στις καλές στιγμές που είχαμε στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Γαλατάσαραι και να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Ο Μίλωνας πιέζει στο σερβίς και πιστεύω ότι το δικό μας side out θα παίξει σημαντικό στην τελική έκβαση του αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαι αισιόδοξος».

Ο Μίλωνας προέρχεται από την πανηγυρική πρόκριση στους «16» του CEV Cup και στο πρωτάθλημα από τη νίκη επί του Άθλου Ορεστιάδας με 3-0.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει 6 βαθμούς σε 4 αγώνες και βρίσκεται στην 5η θέση. Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε:

«Παρότι γυρίσαμε με προβλήματα και ιώσεις από την Αυστρία προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Με οποιοαδήποτε σύνθεση η ομάδα μας θα πάει στην Κηφισιά για να νικήσει. Ξέρουμε τη δυσκολία του αγώνα. Ξέρουμε πως και η Κηφισιά δεν έχει περιθώρια και χρειάζεται τους βαθμολυς αλλά όλοι στην ομάδα μας είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Η Κηφισιά στηρίζεται στην έδρα της και στο καλό σερβίς, παίζει με τους δύο πασαδόρους και γενικά έχει επιλογές. Εχουμε όμως και εμείς τα σχέδια μας. Δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο».  

 Σε 12 αγώνες η Κηφισιά έχει υπεροχή καθώς προηγείται του Μίλωνα 8-4 στις νίκες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ