1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2023 01:43

CEV Cup: Ο Μίλων στην Αυστρία για την πρόκριση στους «16» και ο στόχος που έβαλε ο Ψάρρας (vid)

Ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία έχει ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων. Οι νεοσμυρνιώτες θα δοκιμαστούν στην έδρα της SK Zαντρούγκα Μπλέιμπουργκ (Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, 20:00 ώρα Ελλάδας) στη ρεβάνς του 3-0 στο «Κροίσος Πέρσης» για τη φάση των «32» του CEV Cup.

Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα με την κατάκτηση δύο σετ θα προκριθεί στους «16» και θα σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ στο επιτυχημένο ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Με νέο προπονητή

Η SK Zαντρούγκα Μπλέιμπουργκ άλλαξε προπονητή ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με τον Μίλωνα. Σημείωσε νίκη για την 9η αγωνιστική της αυστριακής Μπουντεσλίγκα.

Νίκησε εκτός έδρας την ουραγό Βάιτζ με 3-0 και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας έφτασε στην πόλη Μπλέιμπουργκ κοντά στα σύνορα με την Κροατία το βράδυ της Τρίτης και πρόλαβε να κάνει προπόνηση στο γυμναστήριο του αγώνα.

Ψάρρας: Πάμε για νίκη όχι μόνο για δύο σετ

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε μετά την προπόνηση την παραμονή του αγώνα:

«Είναι το δεύτερο ευρωπαϊκό ταξίδι του Μίλωνα για την εφετινή σεζόν. Παίζουμε στην έδρα μιας ομάδας που έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Η νίκη μας με 3-0 στην έδρα μας μας δίνει ένα μικρό προβάδισμα αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει την πρόκριση. Δεν κοιτάμε μόνο τα δύο σετ αλλά το πως θα πάρουμε τη νίκη.  Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο ο οποίος θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή. Αυτό δεν αλλάζει τα πλάνα μας. Το πρωί της Τετάρτης θα κάνουμε ακόμα μία προπόνηση. Είμαστε καθόλα έτοιμοι. Στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε αισιόδοξοι πως μπορούμε να φέρουμε άλλη μία πρόκριση και άλλη μία ιστορική ευρωπαϊκή επιτυχία για την ομάδα μας».

Ο αγώνας της SK Zαντρούγκα Μπλέιμπουργκ με το Μίλωνα θα γίνει την Τετάρτη 29/11, στις 20:00 ώρα Ελλάδας με ρέφερι την Γερμανίδα Οάνα Κριστίνα Φορτού και την Ισπανίδα Γκλόρια Σούτο Χιμένεθ.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ