1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2023 16:01

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Βασίλης Μηνούδης : «Η επένδυση σε ανθρώπους που ξέρουν το βόλεϊ θα φέρει το άθλημα ψηλά» (vid)

Ο τιμ μάνατζερ του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Βασίλης Μηνούδης μίλησε στην κάμερα του ESAP T.V. στο pre game του αγώνα της ομάδας του με τον Άθλο Ορεστιάδας.

Αναφέρθηκε στο νέο του ρόλο, στην οργάνωση του Μίλωνα ώστε να προσαρμοστεί στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει σε τέσσερις στόχους (πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, Κύπελλο και Ευρώπη) αλλά και για το πόσο τον έχει βοηθήσει η εμπειρία που έχει αποκομίσει από το άθλημα.

Τόνισε πως η θέση του τιμ μάνατζερ είναι πολύ απαιτητική, χρειάζεται γνώσεις, εμπειρία και ευελιξία για να δίνεις λύσεις ώστε παίκτες, προπονητές, συνεργάτες και γενικά όλη η ομάδα να λειτουργεί άψογα ειδικά όταν κυνηγάει πολλούς στόχους:

«Η φετινή σεζόν είναι μια σημαντική σεζόν γιατί θέλουμε να καρπωθούμε την προσπάθεια που έχει γίνει και από την περσινή χρονιά η οποία ήταν πολύ σημαντικη. Ένας βασικός κορμός ξένων αθλητών παρέμεινε και αυτό μας εδωσε μια δυναμική για την φετινή χρονιά και με την προσθήκη κάποιων πολύ καλών μεταγραφών νομίζω παρουσιαζομαστε ελαφρώς ενισχυμένοι, εννοείται αυτό συνεπάγεται για το ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια δεν εξαρτάται πάντα από μας, εξαρτάται από την δυναμικότητα των υπολοίπων ομάδων».

Για τη διαχείριση: «Το δύσκολο για μας φέτος ήταν να διαχειριστουμε τα συνεχόμενα παιχνίδια Ελλάδας και Ευρώπης κάτι πολύ δύσκολο όσον αφορά την κόπωση των αθλητών και ειδικά αυτόν τον μήνα τον Δεκέμβριο και από κει και πέρα βλέπουμε παιχνίδι παιχνίδι τόσο αγωνιστικά οι προπονητές και οι αθλητές όσο και οργανωτικά προσπαθουμε να παρουσιαζομαστε κάθε χρόνο καλύτεροι».

Για την οργάνωση: «Είναι αποδεδειγμένο σε όλα τα αθλήματα ότι υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων του αθλητισμού που προέρχεται από διάφορα πόστα. Πρώην αθλητές, προπονητές, διαιτητές οι οποίοι έχουν τις δυνατότητες και τις ικανότητες να προσφέρουν είτε σε ομάδες είτε σε ομοσπονδίες από ένα άλλο πόστο όταν τελειώσει η καριέρα τους. Δυστυχώς αυτό εδώ και πολλά χρόνια δεν γινόταν στην Ελλάδα βλέπαμε δηλαδή ομάδες να μην απαρτίζονται στελεχιακά από αυτό το κράμα ανθρώπων».

Για την επένδυση σε ανθρώπους που έχουν εμπειρία στο άθλημα: «Ευτυχώς αυτό αλλάζει εγώ είμαι ευτυχής που είμαι στον Μίλωνα που έχει δείξει εμπράκτως ότι είναι ένα σωματείο το οποίο στηρίζει αυτή τη λογική και επενδύει σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν την εμπειρία σε αγωνιστικούς χώρους αλλά και την γνώση. Προσωπικά έχω επενδύσει σε θέματα σπουδών σε ότι αφορα το sports management γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο μπορεί να δώσει ώθηση στο άθλημα και πιστεύω ότι και πολλά άλλα άτομα μπορούν να βοηθήσουν απο διάφορες θέσεις σε διάφορες ομάδες για να φτάσουμε το βόλεϊ εκεί που όλοι έχουμε φανταστεί και αυτό είναι το κάλεσμα που κάνω εγώ στους Έλληνες παράγοντες να επενδύσουν σε πρώην αθλητές και προπονητές αν θέλουμε όντως να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ