1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2016 01:03

Τζούριτς: «Περήφανος για τους συμπαίκτες μου, φέτος θα βγει κάτι καλό»

Αποστολή στην Κοζάνη: Τίμος Αθανασόπουλος

Ο Δημήτρης Τζούριτς για άλλη μία φορά δήλωσε περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες του για την προσπάθεια που καταβάλουν, ενώ τόνισε πως φέτος θα βγει κάτι καλό για την Εθνική ομάδα.

«Προσωπική μου γνώμη είναι ότι μπορούσαμε να νικήσουμε και με καλύτερο σκορ. Σημασία όμως έχει ότι πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Όπως βλέπετε κάθε μέρα παίζουμε και καλύτερα. Στόχος μας σίγουρα είναι να περάσουμε αλλά να ξέρετε ότι και να γίνει είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, μπράβο σε όλους γιατί δουλεύουμε πολύ. Δεν το λέω σαν δικαιολογία αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήμασταν μόνοι μας και γι'αυτό το θέλουμε πολύ και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Κάθε πόντος μας πονάει, το βλέπετε και από τις αντιδράσεις μας».

Για το τουρνουά του Βελγίου: «Έχουμε 3-4 μέρες τώρα να συγκεντρωθούμε, να ξεκουραστούμε. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, θα είναι δύσκολο αλλά δεν τους φοβόμαστε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε ματς είμαστε καλύτεροι και στο Βέλγιο θα είμαστε καλύτεροι. Φέτος πιστεύω θα βγει κάτι καλό, τόσα ζόρια που τραβήξαμε μόνοι μας και όταν εννοώ μόνοι μας, πιστεύω ότι ο Θεός θα είναι δίπλα μας».

Για την προσωπική του εμφάνιση: «Προτιμούσα να νικήσουμε 3-0 και να έχω 5 πόντους, να μην έπαιζα και καθόλου. Προτιμούσα ειλικρινά να ήμασταν από νωρίς στο ξενοδοχείο και να ξεκουραζόμασταν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ