1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2016 19:51

Τσιαρτσιάνη: «Κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος»

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη βρέθηκε στο Varkiza Resort και στο 1ο Athens training camp ως καλεσμένη του Sideout Beach Volleyball Club.

Η Τσιαρτσιάνη μίλησε στο volleynews.gr για την εμπειρία της στη Βάρκιζα, τα σχέδια για το μέλλον, ενώ αποκάλυψε ότι σκέφτεται την αποχώρηση από την άμμο και να συνεχίσει την ενασχόληση της με το beach volley από άλλο πόστο.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ, με παλιούς γνώριμους και φίλους. Βλέπω ένα πολύ διαφορετικό κλίμα και μου αρέσει, άνθρωποι παίζουν για να διασκεδάσουν. Ο κόσμος έρχεται για να διασκεδάσει αλλά και να μάθει τεχνικές του μπιτς βόλεϊ και είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις».

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη θα βρεθεί στην Χαλκιδική και θα πάρει μέρος σε καμπ με Γερμανούς και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη: «Έχω ένα καμπ στην Χαλκιδική με άτομα από την Γερμανία και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη ένα τριήμερο καμπ για ερασιτέχνες όλων των επιπέδων. Τέλος τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί και ένα εβδομάδιαιο καμπ μόνο για παιδιά».

Η ίδια απέχει επαγγελματικά από το μπιτς βόλεϊ εδώ και περίπου ένα χρόνο και όπως δήλωσε βρίσκεται στη διαδικασία να σταματήσει να αγωνίζεται, κλείνοντας έναν κύκλο και ανοίγοντας ένα καινούργιο.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι στη διαδικασία να σταματήσω. Ακόμα δεν το έχω πάρει εντελώς απόφαση γι'αυτό δοκιμάζω και άλλα πράγματα. Προπονούμαι γιατί είναι δική μου ανάγκη, εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα αλλά νομίζω πως αυτός ο κύκλος για μένα κλείνει. Σε πρώτη φάση δοκιμάζω πράγματα και μετά το καλοκαίρι θα είμαι σε θέση να καταλήξω».

 

*Στην φωτογραφία η Μαρία Τσιαρτσιάνη με τον Βαγγέλη Κουτουλέα και Μανώλη Ρουμελιώτη.

1 σχόλιο

  • Comment Link aekfan Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 07:07 posted by aekfan

    Και στην άμμο και κεντρική και διαγώνια είσαι στις μεγαλύτερες αθλήτριες στην ιστορία του ελληνικού βόλει. Την εποχή του στάβαγκερ φτάσατε μάλιστα στο top of the world.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ