1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2014 22:08

Μπούρας: «Υπερβάλαμε εαυτούς»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα του Κολλεγίου, με τον τραυματισμό του Κοτσιλιάνου αλλά και τα αποτελέσματα του πρώτου τουρνουά της Περάμου, στάθηκε στις δηλώσεις του στο volleynews.gr ο λίμπερο του ΣΑΚΑ, Αλέξανδρος Μπούρας.
«Κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση μέχρι τώρα, παρά τα προβλήματά μας, με την απουσία του Γιώργου του Κοτσιλιάνου. Υπερβάλλαμε εαυτούς θα έλεγα, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, ενώ ήρθαμε και με κακή ψυχολογία από το προηγούμενο τουρνουά. Ήταν μια καλή εμφάνιση, ίσως δεν είχαμε τις σωματικές αντοχές να πάμε παραπάνω. Είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές. Αν καταφέρναμε ένα τρίποντο, που σε κάποια σημεία μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε, θα μπαίναμε πιο δυνατά στην υπόθεση άνοδος. Στόχος μας στο εξής να κάνουμε καλές εμφανίσεις, να αποδείξουμε ότι αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ και το λόγο που ήμασταν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες, και να μην επαναλάβουμε τις εμφανίσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να σταθούμε επάξια απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες».
Διαβάστηκε 548 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: « Κοτσιλιάνος: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ