1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2016 15:00

Υπάλληλοι ΕΟΠΕ: "Πληρώστε τον ... Απρίλιο, πάρτε την επιχορήγηση"

Το Προσωπικό Αθλητικών Ομοσπονδιών και  Ενώσεων έστειλε επιστολή στον Αχιλλέα Μαυρομάτη και στα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ, προκειμένου να πληρωθούν τον μισθό του Απριλίου και να ενεργοποιηθούν για να πάρουν την εγκεκριμένη επιχορήγηγηση, αφού ΟΛΟΙ οι σύμβουλοι της Ομοσπονδίας Βόλεϊ ασχολούνται με τις επικείμενες εκλογές και έχουν πρατήσει κυριολεκτικά την Ομοσπονδία. Όλα δείχνουν ότι η ΕΟΠΕ θα καταγράψει ακόμη ένα αρνητικό ρεκόρ, θα πάει σε εκλογές με απλήρωτους υπαλλήλους, εκτός κι αν οι τελευταίοι απειλήσουν με απεργία και μποικοτάρουν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου(4 η 10 του μήνα). Η ανακοίνωση:

 

Κύριοι,

Περαιτέρω του θέματος που αφορά στην εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων μισθών στο προσωπικό της Ε.Ο.Πετοσφαίρισης, των κινητοποιήσεων του προσωπικού και των μεταξύ μας συναντήσεων με εκπροσώπους της διοίκησης, σας γνωρίζουμε ότι η οποιαδήποτε υπομονή των συναδέλφων, υπαλλήλων της ομοσπονδίας σας τείνει να εξαντληθεί και αφετέρου, οι περισσότεροι από αυτούς αντιμετωπίζουν πλέον αντικειμενικά πρακτικά προβλήματα όπως ακόμη και αυτό της δυνατότητας μετακίνησης τους στην εργασία τους.

Βασισμένοι στις διαβεβαιώσεις της Διοίκησης σας αλλά και στην αναγνώριση από πλευράς της (στη συνάντηση με εκπροσώπους του ΠΣΥΑΣ) ότι από δικό της λάθος δεν τους κατεβλήθη ο μισθός του Απριλίου, βρίσκονται σε πλήρη αδυναμία να περιμένουν περαιτέρω έχοντας ήδη προβλήματα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, που δυστυχώς «τρέχουν» και δεν μπορούν να περιμένουν έως την επόμενη επιχορήγηση η οποία έχει ήδη αργήσει πολύ.

Με βάση τα παραπάνω και με δεδομένα ότι:

1. Κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία είσπραξης της επόμενης επιχορήγησης της ΕΟΠΕ

2. Η ομοσπονδία συνεχίζει και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, να εισπράττει καθημερινά έσοδα από μεταγραφές, δελτία, χορηγίες κλπ.

3. Η ανάγκη για αξιοπρεπή βιοπορισμό κάθε εργαζόμενου θα πρέπει να γίνεται απόλυτα σεβαστή από τον εργοδότη του

4. Η Διοίκηση της ΕΟΠΕ έχει επανηλλειμένως δηλώσει (με Δελτία τύπου και κατά τη συζήτηση με τον ΠΣΥΑΣ) ότι αναγνωρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων της και τάσσεται υπέρ τους,

Π.Σ.Υ.Α.Σ. – c/o E.K.A., Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β, Τ.Κ.10433

Tηλ. 6936116588 - 6977455919, Εmail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Iστοσελίδα www.psias.gr [2]

Ζητούμε :

· Το αργότερο μέχρι 15-20 Ιουλίου να βρεθεί τρόπος ώστε να καλυφθεί η μισθοδοσία του Απριλίου 2016 σε όλους τους εργαζόμενους

· Με την είσπραξη της επιχορήγησης που αναμένεται, να εξοφληθεί η μισθοδοσία έως ΚΑΙ τον μήνα Σεπτέμβριο. Και αυτό, γιατί με δεδομένες τις αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας και ανεξαρτήτως αποτελέσματος εκλογής Δ.Σ., οι διαδικασίες συγκρότησης, νομιμοποίησης του έναντι των συνεργαζόμενων φορέων κλπ χρειάζονται χρόνο, γεγονός που θα δημιουργήσει νέες καθυστερήσεις στην πληρωμή των υπαλλήλων της ΕΟΠΕ.

Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η κατανόηση και έμπρακτη καλή σας διάθεση ώστε να βρεθεί λύση για την άμεση καταβολή ενός τουλάχιστον μισθού έως την είσπραξη της επόμενης επιχορήγησης και ως ΠΣΥΑΣ, παραμένουμε στο πλευρό των συναδέλφων μας για την στήριξη τους με οποιοδήποτε τρόπο θεωρηθεί αναγκαίος προκειμένου να εξασφαλισθούν τα αυτονόητα.

Για τον Π.Σ.Υ.Α.Σ.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΝΗΞΕΡΟΣ Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 12:48 posted by ΑΝΗΞΕΡΟΣ

    Θα συμφωνησω στο οτι οι εργαζομενοι εφοσον δουλευουν πρεπει να πληρωνονται....ομως αγαπητο Σωματειο...οταν οι υπαλληλοι παιζουν ασχημα παιχνιδια υπερ του ενος η του αλλου σε καθε εκλογικη αναμετρηση και ειναι περαστικοι απο την εργασια τους....γιατι τρεχουν για το "καλο του αθληματος"τι εχετε να πειτε..????Για ρωτηστε τη ΜΑΡΙΑ και το ΓΙΩΡΓΑΚΗ...κατι μπορει να ξερουν...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ