1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-04-2024 21:26

Οτσάλ: Mένει Ελλάδα, τριπλέτα Τούρκων προπονητών στον ΠΑΟ; Φεύγουν Στράντζαλη, Κωνσταντινίδου

Η συμφωνία του Τούρκου προπονητή Γιουνούς Οτσάλ με την Ταργκοβίτσε χάλασε ή δεν υπήρξε ποτέ και όλα δείχνουν ότι είναι κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιουνούς Οτσάλ δεν μένει στην ΑΕΚ, όπου πάει ο Τζιανκρόσι Πασκουαλίνο, αποχώρησε από την εθνική γυναικών και η μοναδική ομάδα που μπορεί να του εμπιστευτεί  τον πάγκο της είναι ο Παναθηναϊκός, που διαψεύδει βέβαια αυτό το σενάριο, γιατί έχει τον Σέρβο Νέσιτς και παίζει στους ημιτελικούς αντίπαλος του Τούρκου προπονητή.

Βέβαια πρόσφατα ο Παναθηναϊκός έπαιξε στον ημιτελικό κυπέλλου ανδρών με τον Μίλωνα και ο λίμπερο Χανδρινός που έχει υπογράψει στο "τριφύλλι" ήταν από τους κορυφαίους της νεοσμυρνιώτικης ομάδας.

Η ΑΕΚ πάντως θα αλλάξει όλη την ομάδα της, αφού η Όλγα Στράντζαλη φέρεται να συμφώνησε κι αυτή με τον Παναθηναϊκό, ενώ η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου θα ξενιτευθεί και θα είναι δεύτερη πασαδόρος στην Vero Volley Milano , φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, με διαγώνια την κορυφαία του κόσμου Πάολα Εγκόνου.

Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο συμφωνίας το τριφύλλι θα έχει τρεις Τούρκους προπονητές Αταμάν στο μπάσκετ, Τερίμ στο ποδόσφαιρο και  Οτσάλ στο βόλεϊ γυναικών.

 

Σ. Λ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ