1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2017 23:09

Που πάνε τα λεφτά μας;

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Να περάσουμε στους 22 αποσπάσεις που ζήτησε η ΕΟΠΕ και δεν έχουμε πρόβλημα να είναι και 44, αρκεί να ξέρουμε τι δουλειά ανατίθεται στον καθένα και ποιος θα κρίνει το έργο τους.

Στη λίστα υπάρχουν εδώ και χρόνια μερικά άτομα, παντός κυβερνήσεως και είναι στο απυρόβλητο, ακόμη κι αυτοί που δεν πατούν το πόδι τους στην ΕΟΠΕ γιατί έχουν μπάρμπα στην Κορώνη.

Όσοι ήταν και στο παρελθόν αποσπασμένοι να βρεθεί κάποιος και να μας πει ποια είναι η προσφορά του στο ελληνικό βόλει , γιατί πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο και δεν πάνε στην σχολεία, απ όπου αμείβονται. Α, κάποιοι παίρνουν και βαρβάτο επιμίσθιο.

Ας μας πει λοιπόν η ΕΟΠΕ , τι θα κάνει καθένας από τους 22, να ξέρουμε κι εμείς που είμαστε "εργοδότες" τους, γιατί η αμοιβή τους, δεν βγαίνει από το ταμείο της Ομοσπονδίας, αλλά από την τσέπη μας.

Και να γίνει αξιολόγηση για όλους. Ακόμη και για τους αμισθί προπονητές, που με τον τίτλο του ομοσπονδιακού βγάζουν χρήματα μέσω ακαδημιών, συλλόγων, καμπ και οτιδήποτε σκαρφιστεί ο κάθε επιτήδειος...Να μάθουμε ποιους παίκτες έβγαλε ο κάθε ΠΟΠ.

YΓ: Η φτώχεια του ελληνικού βόλει. Πέρασαν 30 χρόνια και τη μόνη εθνική που βραβεύουν διάφοροι φορείς είναι η Εθνική του 1987!

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

7 σχόλια

  • Comment Link love volleyball Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 15:03 posted by love volleyball

    Άσε βρε φιλε Δαμιανέ....μας λες για την εθνική παμπαίδων και παίδων....φυσικα και τα παιδιά μαι χαρά τα πήγαν, αλλά οχι απο τους ποπ,από τους συλλόγους τους...πότε τους έκαναν παικτες 15 μέρες το χρόνο που τους βλέπουν.....μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος!!!!!!!!

  • Comment Link Damian Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 12:08 posted by Damian

    Χοχοχοχοχο.Γελάνε τα μπετά στα γήπεδα.Δημιουργεις κλίμα χωρίς απολύτως κανένα λόγο.Κυριε τι ακριβως δεν σου αρέσει?
    Βρες εσυ Ελληνα προπονητή για την ομάδα σου και μετα να ασχοληθεις και να εχεις αποψη για τους άλλους προπονητές.Όταν στην ομάδα σου πηγαινοέρχονται προπονητές και εχεις χάσει πρωταθήματα τότε η αποψη που λες μηδέν σημασία έχει.
    Η Εθνική παμπαίδων για παράδειγμα πήγε άσχημα;ξερεις γιατί ρωτάω;γιατι και από τους ΠΟΠ βγηκαν καποια παιδιά.το ίδιο για κορασιδες και πανκορασίδες.οι στόχοι επιτεύχθηκαν με την συμμετοχή στα πανευρωπαϊκα πρωταθλήματα στα οποία ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ.Δηλαδή δεν δηλωσανε συμμετοχή επ ευθείας.
    Εμεις εδω στο ΕLLADA θελουμε επιτυχιες ντε και καλά με το καλημέρα.Δεν ειναι ετσι όμως.
    Οπως θα πάμε πχ σε καινουργια δουλεια δεν θα μας τοποθετήσουν απο την πρωτη μερα σαν διευθυντες.
    Μια φορα να αφησουμε ύα δουλέψουν οσοι ασχολουνταικαι μετά να τους κρίνουμε.Πρώτη και καλύτερη εγώ

  • Comment Link Μη λησμονατε τη χωρα μου. Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 19:43 posted by Μη λησμονατε τη χωρα μου.

    Να τα εννοουσες κιολας αυτα που γραφεις....????
    Δεν ησουνα ποτε υπερ της αξιοκρατιας και του αθληματος,αλλα υπερ των φιλων και κολλητων σου,για να ξερεις τα παντα και να σχολιαζεις οτι και οπως γουσταρεις,πρωτος.
    Επειδη λοιπον τωρα καποιοι κολλητοι ισως ειναι εκτος,βρηκες να γραψεις για τα λεφτα του λαου.
    Ξεχασες τις καλες εποχες κι εσυ ποσα επαιρνες απο την ΕΟΠΕ,για πιο λογο..???Αυτα που επαιρνες εσυ δεν ηταν λεφτα δικα μας..?????Απλα εσυ δεν ησουν αποσπασμενος του δημοσιου.

  • Comment Link Ισνογκουτ Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 17:22 posted by Ισνογκουτ

    Γιατί γκρινιάζεις εσείς δεν τους υποστηριξατε και βγάλατε; σας πείραζε ο Γιαννης γιατί είχε τον κρητικαρο μαζί του... Ο προεδρος ξοφλαει γραμμάτια τωρα και κατα πως φαινεται ειναι πολλα!!!! Εμπρός στο δρομο που χαράζουν οι ασχετοι. Αφου τα διαλύσουν ολα τοτε θα ερθει η ελπίδα και το νεο επιτέλους.

  • Comment Link love volleyball Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 16:18 posted by love volleyball

    πέστα χρυσόστομε ......επιτέλους φάνηκε κάποιος να πεί τα πράγματα με το όνομά τους!!!!!αλλα΄και που τα λέτε κύριε Στεφανίδη θα αλλάξει τίποτα???πάλι στα ίδια βήματα προχωράει και ο΄νέος πρόεδρος δεν είδαμε και μεγάλες αλλαγές ακόμα...τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου πάλι στους λάτρεις του κάμπ εμπιστευεται τις εθνικες ομάδες................

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ