1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2024 21:03

ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική χωρίς θεατές στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού

Με μία αγωνιστική χωρίς θεατές τιμωρήθηκε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού από την ΔΕΑΒ, έπειτα από τη ρίψη πλαστικού μπουκαλιού νερού από την εξέδρα των οπαδών της ομάδας του Πειραιά στον πάγκο του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου τέταρτου τελικού της Volley League.

Την παραπάνω ποινή θα εκτίσει ο νταμπλούχος Ελλάδος, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης σεζόν 2024-25 στο Ρέντη, αφού για φέτος ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει:Με την υπ’ αριθμ. 13/2024 πράξη της επιβλήθηκε σε βάρος του «ΤΑΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ», η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθόσον φίλαθλος του Ολυμπιακού εκσφενδόνισε προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού πλαστικό μπουκάλι γεμάτο νερό, ήτοι αντικείμενο πρόσφορο να προκαλέσει σωματική βλάβη προσώπου, κατά την διεξαγωγή του αγώνα Πετοσφαίρισης μεταξύ των «ΤΑΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΤΑΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ», που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 22/4/2024, για την διοργάνωση της Volley League (ΕΣΑΠ) Playoffs 2023-2024.Εφαρμογή του άρθρου 10 του ν. 5085/2024».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ