1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2024 21:30

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε πανηγυρικά ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ στην προσφυγή του Κέρκη Σάμου, ήττα και για ΠΑΣΑΠ

Αίσιο τέλος για την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ είχε η αντιδικία με τη διοίκηση του Κέρκη Σάμου. Η διοίκηση του συλλόγου έκανε προσφυγή κατά του κύρους του πρωταθλήματος Volley League επειδή δεν έγινε δεκτή η αίτηση του για την wild card στη Volley League η οποία και τελικά δεν δόθηκε από τη διοργανώτρια μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα και τον ακραίο τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα η διοίκηση του συλλόγου της Σάμου προκαλώντας ακόμα και ωμές παρεμβάσεις βουλευτών και υπουργών.

Υπέρ της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ ήταν όλα τα σωματεία της Volley League και η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων της Pre League και αυτό φυσικά έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Για άλλη μία φορά το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών (ΠΑΣΑΠ) αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων πως ήταν με τη λάθος πλευρά της ιστορίας καθώς υποστήριξε την προσφυγή του Κέρκη χάνοντας έτσι και την τελευταία ελπίδα αποζημιώσεων αθλητών και προπονητών που έχασαν τις δουλειές τους από την απόσυρση του Κέρκη και τη διάλυσης της ομάδας ως ένδειξη... διαμαρτυρίας για ένα θέμα που η βολεϊκή και η αθλητική κοινότητα εξεπλάγην αρνητικά.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) με τις με αριθμό 21/2024 και 22/ 2024 αποφάσεις του απέρριψε ισάριθμες προσφυγές του Κέρκη Σάμου κατά της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ αναφορικά με το ζήτημα της συμμετοχής του στην Volley League 2023-24.

Κλείνει έτσι μία υπόθεση που απασχόλησε το ελληνικό βόλεϊ και η ΕΣΑΠ χειρίστηκε από την αρχή έως το τέλος με σοβαρότητα και σεβασμό προς όλα τα σωματεία και το κύρος του πρωταθλήματος και αυτό ακριβώς αποδείχτηκε πανηγυρικά και κρίθηκε στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο.

Και την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ εκπροσώπησε ο νομικός Χρήστος Ηλιάδης. Υπέρ της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ πρόσθετη παρέμβαση έκαναν το σύνολο των ΤΑΑ της Volley League και η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Pre League δικαιώνοντας τους χειρισμούς των διοργανώτριων αρχών. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ