1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2023 16:26

Συμφωνία της ΕΟΠΕ με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας

Κατά την διάρκεια περιοδείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και του Προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τις πρυτανικές αρχές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) και συμφωνήθηκε η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ΕΟΠΕ και Πανεπιστημίου.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Καραμπέτσος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή και τον Εκτελεστικό Διευθυντή Περικλή Μπακοδήμο μαζί με τους εκπροσώπους του ΕΛΜΕΠΑ παρακολούθησαν απο κοινού την προπόνηση του κλιμακίου Α' Κρήτης.

*Στη κεντρική φωτογραφία ο Πρύτανης ΕΛΜΕΠΑ κος Κατσαράκης, ο Αντιπρύτανης κος Βιδάκης και ο υπεύθυνος Διοικητικών κος Ρομπογιαννάκης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα κο Χαλβατζή και τον Εκτελεστικό Διευθυντή κο Μπακοδήμο.

Να σημειωθεί ότι στις εγκαταστάσεις του ΕΛΜΕΠΑ είχαν φιλοξενηθεί οι εθνικές U17 το καλοκαίρι του 2023, ενώ το υπέροχο γήπεδο του πανεπιστημίου θα χρησιμοποιηθεί ως προπονητήριο για το Ευρωπαϊκό U18 που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ