1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2023 01:45

Πόλεμος στην Τουρκία για τα μάτια της Μαρίνας Μάρκοβα

Η Ρωσίδα σούπερ σταρ Μαρίνα Μάρκοβα έχει τρελάνει τους Τούρκους με τις επιδόσεις της στο τάραφλεξ της τουρκικής λίγκας.

 

Σύμφωνα με το supervolleyorg.wordpress.com ο πρόεδρος του συλλόγου Μουρατπασά Σιγκόρτα Σοπ που έχει στη δύναμη της την 22χρονη ακραία (ύψος 1.98) θα διαπραγματεύονταν μία πρόταση για την παραχώρηση της εφόσον ήταν συμφέρουσα οικονομικά. Δεν θα συζητούσε όμως με δύο συλλόγους, την Βακίφμπανκ του Τζιοβάνι Γκουιντέτι και την THY Κωνσταντινούπολης.

Ο πρόεδρος Αϊντίν Καγιά είναι έξαλλος με τον Ιταλό τεχνικό επειδή σύμφωνα με τα όσα δήλωσε έκανε πρόταση στη Μαρίνα Μάρκοβα να μετακομίσει από την Αντάλια στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Βακίφμπανκ ενώ ανάλογη κίνηση έκανε και η ΤΗY και μάλιστα πριν από τον μεταξύ τους αγώνα τον οποίο η Μουράτπασά νίκησε 3-1 σετ.

 


«Η Μαρίνα Μάρκοβα είναι πολύτιμη παίκτρια για εμάς και είναι προφανές ότι με την εξαιρετική της εμφάνιση τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Αλλά κάθε προσφορά πρέπει να έχει κάποια ηθικά όρια. Για το λόγο αυτό θα καθίσουμε να συζητήσουμε με τους συλλόγους που έχουν συμφέρον και αν βρούμε το ποσό που ζητάμε, θα αφήσουμε την παίκτρια να φύγει με μεταγραφή. Αλλά δεν θα συζητήσουμε με δύο συλλόγους: Τη Vakifbank και την Turkish Airlines (THY).

«Η Βακίφ κάλεσε απευθείας την αθλήτρια και της προτείνε μεταγραφή, μια κίνηση που είναι ανήθικη και δεν είναι η σωστή μέθοδος για μία μεταγραφή. Η THY έκανε πρόταση στην αθλήτρια και μάλιστα λίγο πριν τον μεταξύ μας αγώνα», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί πως η Μουρατπασά Σιγκόρτα Σοπ νίκησε με 3-1 την ΤΗY, ενώ η Μαρίνα Μάρκοβα παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Αντάλια κάνοντας αναρτήσεις από τα μπάνια της.

Η Μάρκοβα είναι πρώτη σκόρερ στην τουρκική λίγκα και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ρωσικού βόλεϊ, ενώ ήδη έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις της στην Ιταλία (ήταν Συρακούσες) και ΗΠΑ (ήταν στη Φλόριντα).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ