1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2016 20:47

Τρίτη θέση στο «Ιωάννης Μαλακατές» ο Ηρακλής Κηφισιάς, 3-0 την Θέτιδα

Την τρίτη θέση του τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές» που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ο Ηρακλής Κηφισιάς, επικρατώντας με 3-0 της Θέτιδας.

Η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη ξεπέρασε την χθεσινή κούραση των 5 σετ, έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ και έδειξε για άλλο ένα παιχνίδι ότι δεν θα έχει αντίπαλο στην φετινή Α2. Μετην λήξη του αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στον Ηρακλή Κηφισιάς και την Θέτιδα, για την κατάληψη της τρίτης και τέταρτης θέσης αντίστοιχα.

Στις 21.00 θα ξεκινήσει ο τελικός μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΑΟ Θήρας.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-15, 25-21)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Κωνσταντίνου, Κοσμά, Κουτουξίδου, Χουντά, Λαμπρινίδου, Γιαννέλου / Λύρα (λ), Κόττα (λ), Βογιατζόγλου Αθ., Βογιατζόγλου Ι, Κωνσταντέλλου, Τσελέπη
ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ (Σωτηρόπουλος): Φαμπιάν, Καλαϊτζίεβα, Μελετιάδη, Κιουτσιούκη, Κερασιώτου, Τουρνάκη, Ξηντάρα (λ), Χριστινίδου, Λεωνίδου, Τοντάι, Βαρουδάκη

koutouxidou vraveysi

4 σχόλια

  • Comment Link κωσταςπ. Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 14:20 posted by κωσταςπ.

    Δεν θελουν παγκο και προτιμουν Α2;οσο για την τσβετανοβα με αυτην πηρατε περισυ πρωταθλημα φετος τι γινεται;

  • Comment Link NikPant Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 11:18 posted by NikPant

    Για να έχει και λίγο ενδιαφέρον στους μεταξύ μας αγώνες!

  • Comment Link summer16 Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 11:12 posted by summer16

    ......και σενα θα διωξει σε λιγο ο ολυμπιακος με τις λαλακ........ς που γραφεις κατα διαστηματα... και να δω πια ομαδα θα σε παρει....ακομα δεν καταλαβες οτι οι δυο αθλητριες δεν θελουν παγκο πισω απο τις δυο ξενες ακραιες του ολυμπιακου....οταν το καταλαβεις θα κατανοησεις και πια ειναι η διαφορα μεταξυ Χιπε και Τσβετανοβα.

  • Comment Link κωσταςπ. Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 20:16 posted by κωσταςπ.

    O ολυμπιακος με τις κοσμα κωνσταντινου που εδιωξε εκανε μαγκα τον ηρακλη κηφισιας.ενω με την κωνσταντινιδου επισης δυναμωσε και τον παναθηναικο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ