1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-04-2024 19:05

H Ilka Van de Vyver στον ΠΑΟΚ (vid)

Tην  σπουδαία βελγίδα IIka Van de Vyver απέκτησε ο ΠΑΟΚ.

Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ προχωράει και νέα άφιξη είναι η σπουδαία βελγίδα πασαδόρος IIlka Van de Vyver.

Γεννήθηκε στις 16 Iουνίου1993, έχει ύψος 1.80και έπαιξε στις Αστερίξ, Κάννες, Φλωρεντία, Κάμνικ. Ράντεν. Ταγκοβίστε, Στουτγάρδη, Σιγκόρτα και φέτος στην Βολουντάρι.

Aναδείχτηκε κατ επανάληψη καλύτερη πασαδόρος στο Βέλγιο και το 2022 στην Γερμανία.

Κατέκτησε 3 φορές το πρωτάθλημα Γαλλίας και από μια το πρωτάθλημα Γερμανίας, Σλοβενίας και Ρουμανίας. Ήταν μέλος της εθνικής Βελγίου όταν πήραν το χρυσό μετάλιο στο Ευρωπαϊκό κάτω των 18.

O ΠΑΟΚ απέκτησε και την Μάρτα Ντρπα για την θέση της διαγωνίου.


Η 35χρονη αθλήτρια αγωνίστηκε φέτος στην Προμετέι, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος στο Ισραήλ, κατακτώντας το τρεμπλ, ενώ στο Champions League τερμάτισε στην ένατη θέση.

Ξεκίνησε από τον Ερυθρό Αστέρα (3Η θέση CEV Cup), συνέχισε με νταμπλ στην ελβετική Βολερό, επέστρεψε στη σερβική Ζελένιτσαρ και στη ΖΟΚ Σπαρτάκ. Ακολούθησαν τα πρωταθλήματα Ρουμανίας (Ταργκοβίστε, Κυπελλούχος Ρουμανίας), Ιταλίας (Βιτσέντζα), Γερμανίας (Πότσδαμ), Φιλιπίννες (United Volleyball Club), Ρωσίας (Κράσνογιαρσκ). μία τριετία στην ουγγρική Μπεκεσκάμπαι, όπου ήταν συμπαίκτρια της Μανωλίνας Κωνσταντίνου και της Μαρίας Οικονομίδου και στη συνέχεια η Μακάμπι Χάιφα του Ισραήλ.

Η Ντρπα είναι γυρολόγος και κάθε χρόνος που περνάει πέφτει η απόδοση της, αλλά αυτό θα φανεί στους αγωνιστικούς χώρους. Πέρυσι είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό,  οι πληροφορίες που πήραν και την είχαν επιρρεπή στους τραυματισμούς ακύρωσαν την μεταγραφή. Η Ντρπα δεν είχε πέρυσι προβλήματα τραυματισμών.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ