1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2016 12:57

Φεύγει ο Πιάτσα

Στην Ιταλία και στη συνέχεια στο Κατάρ, θα πάει τις επόμενες ο Ρομπέρτο Πιάτσα, προκειμένου να εξαντλήσει τις ελάχιστες πιθανότητες να συνεχίσει το χρόνου και στον Ολυμπιακό, αν και οι Άραβες τον θέλουν στην Εθνική με πλήρη απασχόληση.

Όλα δείχνουν ότι δεν θα παραμείνει και του χρόνου, αλλά θα χωρίσει φιλικά με τον Ολυμπιακό, μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου, καθώς και την καλή και μεθοδική δουλειά που έκανε με διπλές προπονήσεις στο Ρέντη, όταν ο προκάτοχος του περιοριζόταν σε τέσσερις την εβδομάδα. Απλά ο Ιταλός απέτυχε στις επιλογές ξένων παικτών.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα, ο Ολυμπιακός θα αναγκασθεί να αναζητήσει νέο τεχνικό, που θα είναι ξένος και θα επιδιώξει να συμφωνήσει μαζί του εντός του Μαΐου, προκειμένου να ξεκινήσει γρήγορα ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.


ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

6 σχόλια

  • Comment Link Oti na nai Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 06:41 posted by Oti na nai

    Kostasp,αφου μας γεμισες με αρλουμπες ολο τον χειμωνα με τα σχολια σου στο γυναικειο(επεσες σε ολα εξω) μας ηρθες και στο αντρικο να σχολιασεις ;;;;;χαχαχαχαχα

  • Comment Link volley fan Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 19:55 posted by volley fan

    kostasp.θέλεις δύο διαγώνιους καί Τακουρίδη πού τόν κυνηγούσες γιά αυτόγραφα υποθέτω,σύν Ελληνα προπονητή.Μάλλον πρέπει νά παρακολουθήσεις άλλη ομάδα.

  • Comment Link ναυαρχος Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 15:08 posted by ναυαρχος

    by posted kostasp ο πρωτοψαλτης ετσι και γυρισει ελλαδα θα γυρισει μονο για παναθηναικο το εχει αποκλεισει και ο ιδιος σε αλλη ελληνικη ομαδα δεν παει

  • Comment Link kostasp. Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 19:36 posted by kostasp.

    Ελληνας προπονητης και μεταγραφες Ελληνες διεθνεις φραγκου πρωτοψαλτης τακουριδης και ο γιοβανοβιτς με τον ντοκιτς στους ξενους.

  • Comment Link VOLLEYMANIAC Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 23:02 posted by VOLLEYMANIAC

    Στο καλόοοοοοοοο. Και πολύ έκατσε!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ