1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2024 22:47

Στην Ταλμασόνς η Όλγα Στράντζαλη

Στην Βενετία θα παίζει το χρόνου η Όλγα Στράντζαλη και στην νεοφώτιστη στην Α1 Ιταλίας Ταλμασόνς.

Η αρχηγός της εθνικής μετά από ένα δίχρονο πέρασμα από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ χωρίς τίτλο ξενιτεύεται ξανά και επιστρέφει στην Ιταλία.

Η Όλγα Στράντζαληείναι ένα σημαντική για εμάς – σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής Τζιάνι Ντε Πάολι μετά την επίσημη ανακοίνωση – Γνωρίζει το πρωτάθλημά μας, έχοντας παίξει σε αυτό ενώ ήταν ακόμη μικρή στο Κουνέο, πριν προχωρήσει σε μια σημαντική πορεία στην Ευρώπη , μεταξύ Ρουμανίας και Πολωνίας πριν παίξει στις σημαντικότερες ελληνικές ομάδες. Έγινε αρχηγός της εθνικής Ελλάδας. Σίγουρα θα φέρει εμπειρία και ισορροπία στην ομάδα που χτίζουμε, όπου ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να προσθέσουμε άλλες σημαντικές μεταγραφές από το εξωτερικό. Με τον σχηματισμό της ομάδας είμαστε σε καλό σημείο και οι στόχοι στους οποίους εστιάζουμε είναι πολύ σημαντικοί για να μπορέσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορεί να παλέψει για να εγγυηθεί την παραμονή μας στην Α1 για την επόμενη χρονιά».

Την άποψή του για την έλευση της Όλγα Στράντζαλι εξέφρασε και ο προπονητής της CDA Talmassons FVG, Λεονάρντο Μπαρμπιέρι , υπογραμμίζοντας τη σημασία που θα μπορούσε να έχει η νέα παίκτρια  της Φριούλι: « Αναζητούσαμε ένα προφίλ που είχε ήδη εμπειρία στο πρωτάθλημα Ιταλίας  και με  διεθνή εμπειρία. Βρήκαμε μια σημαντική παίκτρια  που έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά με μεγάλη εμπειρία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορέσει να κάνει ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. Η επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία στο πιο όμορφο και συναρπαστικό πρωτάθλημα στον κόσμο είναι κάτι που μας ικανοποίησε. Είναι καλή  επιθετικός με τεχνκ΄γ, που έχει ποιότητα τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη γραμμή και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορέσει να μας δώσει μεγάλο χέρι για να πετύχουμε τον στόχο μας, αυτόν της σωτηρίας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ