1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2024 23:26

Nέα βόμβα: Η σπουδαία διεθνής Γιαπωνέζα πασαδόρος Άκι Μόμι στην ΑΕΚ (vid)

Οι μεταγραφικές βόμβες στην ΑΕΚ δεν έχουν τελειωμό και όλα δείχνουν ότι ο Πασκουαλίνο Τζιανκρόσι φτιάχνει μια σπουδαία ομάδα με στόχο τον πρωταθλητισμό.


Η νέα ομάδα έχει στηθεί με αρχηγό την Εύα Χαντάβα, μια σταχανοβική παίκτρια με τα στοιχεία μιας σταρ που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας χάρη στην υπέρβαση που έκανε ο Λευτέρης Αρχόντης. Δίπλα της η 23 χρονη Αμερικανίδα Μπράιαν Έντουαρντς, τρίτη ακραία η σέρβα  Σάρα Σακραντζίγια και τέταρτη η Μάρα Ράπτη. Στην ΑΕΚ δεν θα συνεχίσει η Όλγα Στράντζαλη που κακώς διαθόθηκε ότι θα πάει στον Παναθηναϊκό.

Διαγώνια θα είναι η πολύ καλή και δυναμική αμερικανίδα  Ζόε Γουεθέρινγκτον, ενώ το κέντρο θα είναι ελληνικό με τις Ιωάννα Πολυνοπούλου, Αγγελική Καββαδία και Άννα Καλαντάτζε που έμεινε στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Λίμπερο αναμένεται να είναι το δίδυμο Τουγλαρίδου, Γεωργιάδη.

Την καλύτερη μεταγραφή την φύλαγε για  το τέλος και πρόκειται για την Γιαπωνέζα πασαδόρο Άκι Μόμι, που ήταν βασική στην εθνική στο περσινό  VNL. Eίναι 23 χρονών, έχει ύψος 1.77 και έχασε μια χρονιά από τραυματισμό. Όταν επανήλθε την πίεσε ο προπονητής της Tομόκο Γιοσιχάρα με γιαπωνέζικο στιλ νωρίτερα του προβλεπομένου και τα έσπασα. Εκεί άρπαξε την ευκαιρία η ΑΕΚ και συμφώνησε μαζί της.

Πρόκειται για μια γιαπωνέζα αθλήτρια με νοτιοαμερικάνικες ρίζες και θα φέρει άλλον τρόπο παιχνιδιού σε συνεργασία με την Εύα Χαντάβα που έπαιξε κι αυτή την χώρα της Άπω Ανατολής. Από το 2018 παίζει στην   JT Marvelous και βγαίνει πρώτη φορά από την χώρα της. Την περίοδο 2019-20 αναδείχτηκε κορυφαία πασαδόρος του ιαπωνικού πρωταθλήματος και έγινε βασική στην Εθνική. Κατέκτησε δυο πρωταθλήματα Ιαπωνίας.
  

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ