1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2024 00:46

Nέα ενίσχυση του Ο.Φ.Η. στο δρόμο προς τη Volley League: Απέκτησε και τον Κόκκινο

Στη δεύτερη μεταγραφή για τον Ιανουάριο, προχώρησε η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.



Μετά τον 23χρονο κεντρικό (2.00) Μιχάλη Καγιαλή, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στη νίκη επί του ΑΟ Αιγιαλέων (3-1), ο ΟΦΗ απέκτησε και τον 40χρονο ακραίο (1.90) Βασίλη Κόκκινο, ο οποίος αγωνιζόταν στο Ν.ΟΠΕ Ρεθύμνου και το πρωτάθλημα της Α2.

Πρόκειται για ένα αθλητή με εμπειρία, ο οποίος θα δώσει βάθος και λύσεις στη θέση του ακραίου, ειδικά μετά τον τραυματισμό του αρχηγού της ομάδας Γιάννη Ρουμελιωτάκη, ο οποίος πάντως επιστρέφει σιγά-σιγά.

Το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, έκρινε ότι η ομάδα χρειάζεται μια ακόμη επιλογή για την θέση του ακραίου και έτσι ενεργοποιήθηκε η συμφωνία με τον έμπειρο αθλητή, ο οποίος ζεί και εργάζεται στην Κρήτη.Η μεταγραφή του, απο το Ν. ΟΠΕΡ στον ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/1) και το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, ενώ πιθανότατα θα είναι και στην αποστολή για τον αγώνα με το Φλοίσβο, το Σάββατο (13/1) στην Αθήνα.

Ο έμπειρος ακραίος είναι σε αγωνιστικό ρυθμό, καθώς μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, ήταν ενεργό μέλος της ομάδας του Ρεθύμνου σε προπονήσεις και αγώνες.

Οπως δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο ofivolleyball.gr "'ηρθα με την εμπειρία μου να βοηθήσω τον ΟΦΗ. Η ομάδα έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Volley League, κάνει μια εξαιρετική πορεία και απο την πλευρά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ, για να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί και την προσπάθεια της ομάδας, συνολικά. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ρεθύμνου, για τα όσα έχουμε ζήσει μαζί και να ευχηθώ στην ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες μου να πετύχουν τους στόχους τους".

Ο Βασίλης Κόκκινος, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 25/8/1983 και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Pre League και της Α2.Ο ΟΦΗ είναι η τέταρτη ομάδα, που θα αγωνιστεί στην Κρήτη, μετά την Αθλεση, τα Χανιά, το Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε  Αίαντα Ευόσμου, ΑΟΣ Σερρών, Άθλεση Ηρακλείου, Απόλλωνα Αθηνών, ΑΟ Γαλαξία, Σ.Φ.Π. Χανίων, ΟΠΕ Ρεθύμνου, Νίκη Αιγινίου, Αρη και Ν, ΟΠΕΡ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ