1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-09-2023 01:53

Το βαρύ πυροβολικό του ΟΦΗ είναι ο Ματέι Μιχαήλοβιτς και βρίσκεται στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο, βρίσκεται για τον ΟΦΗ, ο 32χρονος (2μμ) Σλοβένος αριστερόχειρας διαγώνιος Matej Mihajlovič, ο οποίος θα ειναι το βαρύ πυροβολικό του ΟΦΗ, τη νέα σεζόν στην Pre League.


Ο Matej Mihajlovič, έχει υπογράψει στον ΟΦΗ για δυο χρόνια, με την προοπτικη να βοηθήσει την ομάδα και τη νέα σεζόν, εφ΄όσον κερδίσει την άνοδο στην Volley League.

 

Οπως δήλωσε ο Matej Mihajlovič στο ofivolleyball.gr είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, αλλά μου έχουν μιλήσει παίκτες για την πανέμορφη χώρα σας, με τους υπέροχους ανθρώπους, το υπέροχο φαγητό, αλλά και το πολύ καλό επίπεδο βόλει. Είναι χαρά μου, που βρίσκομαι εδώ, για να βοηθήσω την ομάδα του ΟΦΗ, να πετύχει τους στόχους της".

 

Ο Σλοβένος διαγώνιος, έρχεται στον ΟΦΗ, ως πρωταθλητή Βουλγαρίας με τη Neftochimik Burgas, αλλά όπως λέει το γεγονός ότι θα παίξει ο ΟΦΗ στην Pre League, δεν επηρέασε την απόφαση του.Οπως λέει "ξέρω ότι η ομάδα, προσπάθησε να παίξει στην Volley League, αλλά δεν τα κατάφερε. Είμαι εδώ για να την βοηθησω να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Θα χτίσουμε απο φέτος κάτι καλό για του χρόνου και ελπίζω να τα καταφέρουμε".

 

Ο Matej Mihajlovič, έχει αγωνιστεί σε Σλοβενία, Τσεχία, Αυστρία, Γαλλία, Κύπρο, αλλά πρώτη φορά στην Ελλάδα.Οπως τονίζει για το επίπεδο του βόλει στην Ελλάδα, "οι Παγένκ και Στερν που έπαιξαν στον Ολυμπιακό και είναι φίλοι μου, μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την χώρα σας και το επίπεδο. Ξέρω ότι είναι δυνατό το πρωτάθλημα. Εύχομαι να μπορέσω να αγωνιστώ με τον ΟΦΗ στην Volley League".

 

Ο Matej Mihajlovič, θα δώσει το "παρών" στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, του ΟΦΗ που θα γίνει τη Δευτέρα (11/9, 7μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.Τον Matej Mihajlovič, υποδέχθηκε την Κυριακή (10/9) το απόγευμα στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος είχε μια συζήτηση μαζί του για την λειτουργία της ομάδας και το τι περιμένει απο αυτόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ