1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2023 17:35

Volley League Γυναικών: Η Φερονίκη Ζιώγα KYANA MVP της 5ης αγωνιστικής

Η Φερονίκη Ζιώγα του Ηλυσιακού είναι η KYANA MVP της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών. Η Ελληνίδα διαγώνια της ομάδας των Ιλισίων πέτυχε 23 πόντους με 21/50 τελειωμένες επιθέσεις και 2 άσσους στην νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη», σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου στο γυναικείο βόλεϊ.

Η Φερονίκη Ζιώγα γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1996 και ξεκίνησε το βόλεϊ στον Τύρναβο. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ένωση Ελασσόνας, στην ΕΑ Λαρίσης, στον ΑΟ Λαμίας, στην Κόρινθο, στους Μακεδόνες Αξιού, στον Ολυμπιακό, στον ΑΟ Θήρας και από το καλοκαίρι του 2023 βρίσκεται στην ομάδα του Ηλυσιακού.

Φερονίκη Ζιώγα: «Όλη η ομάδα έπαιξε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό»

«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχαμε να χάσουμε κάτι. Πήγαμε για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Δώσαμε το 100% του εαυτού μας και βρεθήκαμε συνολικά σε πολύ καλή μέρα. Μας δόθηκε η ευκαιρία, την αρπάξαμε και πήραμε ένα σπουδαίο τρίποντο» σχολίασε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Φερονίκη Ζιώγα και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σεζόν με τον Ηλυσιακό.

«Είμαι χαρούμενη για την χρονιά, καθώς δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε κάποια προβλήματα αλλά τώρα είμαστε στην 6η θέση. Κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο και στο τέλος να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει» είπε και συνέχισε:

«Είναι η πρώτη χρονιά που έχω βασική θέση στη Volley League και σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Χαίρομαι για την ευκαιρία που μου έδωσε ο Ηλυσιακός να παίξω, ειδικά από την στιγμή που είναι η μόνη ομάδα με βασική διαγώνια μία Ελληνίδα».

ΚΥΑΝΑ MVP της Volley League Γυναικών 2023-24

1η αγωνιστική:
Μαριαλένα Αρτακιανού (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2η αγωνιστική: Julie Lengweiler (Ελβετία - Α.Σ. Άρης)
3η αγωνιστική:
Liset Blanco (Κούβα - Α.Ε.Κ.)
4η αγωνιστική: Sherridan Atkinson (Η.Π.Α. - Παναθηναϊκός Α.Ο.)
5η αγωνιστική: Φερονίκη Ζιώγα (Ηλυσιακός Α.Ο.)
6η αγωνιστική: Νάσια Φακοπουλίδου (Ο.Φ.Α. Απολλώνιος)
7η αγωνιστική: Leandra Olinga-Andela (Γαλλία - Α.Ο. Λαμίας 2013)
8η αγωνιστική: Yamila Nizetich (Αργεντινή - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ