1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-11-2016 00:15

Ο Γκάετς πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας

Ο Ζόραν Γκάετς εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας βόλεϊ. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του 2000 με την εθνική ομάδα της πατρίδας επικράτησε του αρχηγού εκείνης της ομάδας, Βλάντιμιρ Γκρίμπιτς με 26 ψήφους έναντι 16. Τέσσερα ήταν τα λευκά και δύο οι απόντες.
Αντιπρόεδρος θα είναι άλλος έναν γνωστός μας και δόξα του σερβικού βόλεϊ, ο Ιβάν Μίλκοβιτς (υπεύθυνος για την «εξωτερική πολιτική»).  Οι δυο τους θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους παρά το γεγονός της ο Γκάετς είναι προπονητής στην Ραμπίτα Μπακού του Αζερμπαιτζάν και ο Μίλκοβιτς έχει συμβόλαιο με τη Χάλκμανκ, τα οποία θα τα τηρήσουν.  Ο Ιβάν Κνέζεβιτς είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας.

Ο Γκάετς ήρθε στην Ελλάδα το 1993 και εργάστηκε στον Άρη, την Ορεστιάδα, τον Ολυμπιακό (νταμπλ το 1999) και την ΑΕΚ.  Το Ολυμπιακό οδήγησε μέχρι τα πλέι οφ της σεζόν 1999-2000, αλλά αποχώρησε μετά το χαμένο Κύπελλο από τον Ηρακλή, αλλά εν τέλει οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα με προπονητή τον Τάσο Κουμπλή.

Ο Μίλκοβιτς έκανε και κάνει τεράστια καριέρα σαν αθλητής. Με τον Ολυμπιακό κέρδισε δύο πρωταθλήματα (2009-2010) και ένα κύπελλο (2009).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ