1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-05-2016 15:17

Γερμανική... βόμβα και στον Παναθηναϊκό

Μετά την Μπρίνκμαν στον ΑΟ Θήρας και την Χίππε στον Ολυμπιακό, άλλη μια Γερμανιδα έρχεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της ακραίας Γιανα - Φρανζίσκα Πολ.
Η Γερμανίδα κοιτάει τον κόσμο από 185 εκατοστά, ενώ είναι 28 ετών. Επίσης έχει αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της Γερμανίας και την τελευταία σεζόν ήταν στο Αμβούργο. Βεβαίως είναι διεθνής και μέλος της μεγάλης Γερμανίας των τελευταίων χρόνων που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Λιγκ και τη 2η στο Ευρωπαϊκό πρωτάθληα.


Η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση της Γερμανίδας ακραίας Γιανα - Φρανζίσκα Πολ.

H νεοαποκτηθείσα διεθνής βολεϊμπολίστρια του Τριφυλλιού, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους, γεννήθηκε στις 7/5/1988 στο Meppen της Γερμανίας και έχει ύψος 1.85μ.


Οι Σύλλογοι στους οποίους έχει αγωνιστεί:

2005–2008 SCU Emlichheim

2008–2012 Alemannia Aachen

2012–2013 Rote Raben Vilsbiburg

2013–2015 Schweriner SC

2015- 2016 VT Aurubis Hamburg


Διακρίσεις με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας:

2013 1η θέση στο Ευρωπαϊκό Λιγκ

2013 2η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

2014 2η θέση στο Ευρωπαϊκό Λιγκ


Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Παναθηναϊκού Α.Ο., η Jana-Franziska Poll είπε στο panathinaikos1908.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό, στην πρώτη μου σεζόν μακριά από τη χώρα μου. Eλπίζω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Επίσης, γνωρίζω ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να τη ζήσω από κοντά!»

16 σχόλια

  • Comment Link ναυαρχος Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 12:32 posted by ναυαρχος

    θελω να πιστευω οτι και οι αλλες 2 ξενες θα ναι αναλογης ποιοτητας με τηυ γερμανιδα

  • Comment Link ATHENS FAN Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 16:50 posted by ATHENS FAN

    ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΘΗΡΑ θα είναι κοντά (ίσως πολύ κοντά...) με επόμενο γκρουπ ΑΡΗ, ΜΑΡΚΟ και ΝΑΞΟ. Οι διαφορές θα παίξουν στις ξένες (ποιοτικές βλέπε κι ακριβές).Το ερώτημα είναι ...ο ΠΑΟ αντέχει στο ακριβές ....;;;

  • Comment Link Γκεκε Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 14:14 posted by Γκεκε

    Ο γνωστός πλέον σε όλους μας,δεν έχει ακόμη καταλαβει, ότι στην Ελλαδα παίζουν 3 ξένες..Οποτε 2 ακραίες,1 Πασσα,1 κεντρικη,σημαίνει 4ξενες.Βλακακο το ποιες θα είναι βασικές,2ες,τριτες,τεταρτες,θα φανη στο γήπεδο.Αλλωστε μία αθλητρια που να σου κάνει δεν υπαρχει.Για οποια Ελληνίδα έχουμε αναφέρει ότι πρόκειται να ερθη στην ομάδα την βγαζεις άχρηστη.Το ίδιο και για τα κορίτσια που παίζανε φέτος.Η Μερτεκη άχρηστη,η Νομικού σακατεμενη,η Τσιμα τα ίδια,η Κουτουξιδου υπερήλικας.Δυστυχισμενε ξεφορτωσε το τσουβαλι με τα κόμπλεξ που σε βαραινει,ελα να παρακολούθησης μπαλιτσα για ψυχοθεραπεια κι'αν δεν τα καταφέρεις θα ξαναδουμε το θέμα σου.παο14,παο13,αυτοκρατορα, μαζί σας,μέχρι να συνεφερουμε τον ψυχακια.Αν πραγματικά δεν βαριομουνα θα του κολλαγα στη μάπα όλα όσα εχεις γραψει όταν τα κορίτσια ήρθαν στην ομάδα,και τι έγραφες στην πορεια, πραγματικά είσαι εμετικος και ανακολουθος ρε φίλε.

  • Comment Link παο για παντα Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 10:12 posted by παο για παντα

    posted by po29 διαβασα οτι παμε με ελληνικο κεντρο για να ενισχυθει η ομαδα σε πασα και διαγωνιο

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 09:59 posted by pao29

    δηλωσεις κοσμα για την μεταγραφη της στο οσφπ:Ε: Σε τι ομάδα έρχεσαι;

    Α: Σε ένα τεράστιο σύλλογο, με πάρα πολύ μεγάλη ιστορία. Προχθές (σ.σ. την Τετάρτη) που μπήκα στα γραφεία και είδα τα τρόπαια, ανατρίχιασα...κυνηγαμε εμεις οι πρασινοι παικτριες που ειχαν ονειρο να παιξουν στον γαυρο και το εκπληρωσαν(κων/δου), παικτριες που ανατριχιαζουν στη θεα των κυπελλων του γαυρου (πως θα αντεξεις και αλλο σοκ αν ερθεις στο αυτοκρατορα;;;)...περαστικα μας...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ