1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-04-2015 23:36

Καλμαζίδης: «Περήφανος για αυτούς τους συνεργάτες»

Από τη συγκίνηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε ακόμα και να μιλήσει
«Δεν μπορώ να βάλω σειρά τις σκέψεις μου. Είμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος που έχω αυτούς τους συνεργάτες. Έχει γίνει κάτι διαφορετικό για τον ΠΑΟΚ. Το χάρηκε όλη η Ελλάδα και όσοι αρχολούνται με το βόλει»
 

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας δήλωσε: «Είναι εκπληκτικά τα συναισθήματα. Γράψαμε ιστορία για ένα σύλλογο που δεν είχε πάρει νταμπλ και για το βόλεϊ που δεν είχε πάρει το πρωτάθλημα. Η εικόνα τα λέει. Ο ΠΑΟΚ είχε επενδύσει χρήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν είχε καταφέρει να κάνει κάτι καλό. Το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στην κορυφή. Είναι πραγματικά, φοβερές οι στιγμές. Ούτε ο πιο αισιόδοξος το περίμενε».

Ο λίμπερο της ομάδας, Δημήτρης Γκαράς: Γράψαμε ιστορία για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έδειξε πάθος και δύναμη και έκανε το νταμπλ μπροστά στον υπέροχο κόσμο μας.  Δεν μπορούμε να περιγράψουμε τι γίνεται στο γήπεδο. Αυτή είναι επιτυχία για εμάς, που γεμίσαμε το γήπεδο. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον κόσμο και τον ΠΑΟΚ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ