1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
28-04-2015 00:01

«Ορίστε ικανούς διαιτητές»

Ανακοίνωση για τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στέκεται στη διαιτησία του αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Βασική αρχή του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είναι οι αγώνες και οι τίτλοι να κερδίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων και όχι εκτός αυτών. Είδαμε πριν από λίγο η ομάδα μας να αδικείται κατάφορα και εμφανέστατα στο τάι μπρέικ (όπου κρίνεται και η τελική έκβαση του αγώνα) και να της κλέβουν τη νίκη, οι υποτίθεται έμπειροι διαιτητές Βουδούρης και Τσιμπινός, συνεπικουρούμενοι από τους 4 επόπτες.

Στο 9-8 πεντακάθαρη άουτ επίθεση της Νέσοβιτς δίνεται μέσα και στο 12-11 επίθεση της Χρήστου μέσα δίνεται έξω, χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη και το προβάδισμα στον αντίπαλο.

Επειδή και στο πρώτο ματς η διαιτησία των Μουλά-Οικονόμου ήταν τραγική (αλλά δε μιλήσαμε διότι η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα) μην εκλαμβάνετε τη σιωπή μας ως αδυναμία .

ΚΑΛΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, κ. Βασιλειάδη να σεβαστεί τον πολυνίκη στο γυναικείο βόλεϊ Σύλλογό μας και να ορίσει επιτέλους ικανούς και έμπειρους διαιτητές-επόπτες, ώστε η συνέχεια και η κατάληξη της έκβασης του πρωταθλήματος να κριθεί από την απόδοση και ΜΟΝΟ των αθλητριών των δυο ομάδων.

Το οξύμωρο είναι ότι η προκήρυξη της ΕΟΠΕ ορίζει 4 επόπτες για τους αγώνες των play off με σκοπό την καλύτερη διαιτησία των αγώνων που κρίνουν τον πρωταθλητή. Αλλά δυστυχώς μόνο αυτό δε βλέπουμε.

Δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στις αθλήτριες και το προπονητικό team για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν για να κάνουν το break, τους καλούμε να αφήσουν πίσω τη δικαιολογημένη οργή που τους διακατέχει και να επιστρέψουν την Κυριακή στου Ρέντη με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Καλούμε τέλος τον κόσμο της ομάδας να κατακλύσει την Πέμπτη 30/4 στις 20.00 το κλειστό στην Κυψέλη και με τη ΦΩΝΗ του και μόνο να βοηθήσει την ομάδα να ισοφαρίσει και να οδηγήσει τη σειρά σε πέμπτο ματς».

4 σχόλια

  • Comment Link Panathas Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 21:38 posted by Panathas

    Λοιπόν να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά όλοι μα όλοι οι διαιτητές που έχουν σφυρίξει μέχρι και σήμερα τους τελικούς ειναι διαιτητές του συστήματος και άκρος ελεγχόμενοι απο γνωστούς στο χώρο ανθρώπους με καλό και ευγενικό προφίλ που όσες ομάδες συνεργάζονται μαζί τους τυγχάνουν αυτής της αντιμετώπισης ποιας δηλαδή όταν χρειάζονται το κάτι παραπάνω το πέρνουν την στιγμή που το θέλουν.

  • Comment Link Ντροπή Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 15:46 posted by Ντροπή

    Καντατήσατε τό volley όπως τήν μπάλλα.Δώστε το στούς γάβρους νά τελειώνουμε τό μαρτύριο.Απλά τά κορίτσια απέδειξαν ότι τά μπάτζετ ξεφτυλίζονται.Τά ίδια καί στούς άντρες,βγάζουν ανακοινώσεις καί γελάει ο κόσμος.Τέτοιους τίτλους εμείς δέν τούς θέλουμε.Μού αρέσει πού κάνετε ρεπορτάζ γιά τήν καλύτερη παίκτρια καί δηλώσεις προπονητών.

  • Comment Link f.men Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 12:17 posted by f.men

    Αμα το ζητησατε απο τον Βασιλειαδη 'εδεσε'το γλυκο!Α για κανενανε παλαιμαχων στο τεννις καλος ειναι!

  • Comment Link θεατης Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 21:50 posted by θεατης

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΑΟΥΤ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΙΠΛΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΙΑ ΣΑΣ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ