1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
26-04-2015 16:53

Στο Ρέντη κρίνεται το... πρωτάθλημα μπολ

Το τρίτο ραντεβού στην σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών είναι προγραμματισμένο για αύριο το βράδυ (19.00, Novasports 3, Βουδούρης - Τσιμπινός) στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να έχουν από μία νίκη μέχρι στιγμής.

Με το σκορ να είναι 1-1 η κρισιμότητα του αγώνα είναι δεδομένη και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ο Γιάννης Νικολάκης περιμένει από την ομάδα του να αντιδράσει και να δείξει το καλό της πρόσωπο.

«Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν λειτούργησε τίποτα καλά από την πλευρά μας και δώσαμε τον δικαίωμα στον ΠΑΟ που έπαιξε καλά να μας ισοφαρίσει. Έχουμε πει ότι πρέπει να αντιδράσουμε και είδα με ικανοποίηση την ομάδα να είναι πολύ συγκεντρωμένη το τελευταίο διήμερο. Δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας παρά μόνο την νίκη», είπε ο ερυθρόλευκος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Δεν παίξαμε καλά στο προηγούμενο μας, αλλά έχουμε πεπειραμένες αθλήτριες οι οποίες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»

Στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Ρούσης αντιμετώπισε το τελευταίο διήμερο πρόβλημα με την Σοριάνα Πατσέκο καθώς η πασαδόρος από την Βενεζουέλα ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, ωστόσο δεν τίθεται θέμα συμμετοχής της στο αυριανό ματς.
«Ξεκινάμε από την αρχή και πρέπει να δείξουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι ώστε να ανατρέψουμε τη σειρά υπέρ μας. Μετά τη νίκη της περασμένης Παρασκευής έχει αλλάξει η ψυχολογία αλλά χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Πιστεύω ότι το αυριανό ματς θα είναι πιο ‘σκληρό’ απ’ όλα τα προηγούμενα που έχουμε παίξει με τον Ολυμπιακό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ