1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-04-2015 19:56

«Δεύτερη πράξη» στην Κυψέλη

Το δεύτερο μέρος της σειρά των τελικών στην Α1 γυναικών διεξάγεται αύριο με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στις 20.00 στον Ολυμπιακό στην Κυψέλη.

Οι πράσινες θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα και να κάνουν το δικό τους πρώτο βήμα για τον τίτλο. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ρούσσης, αυτή τη φορά θα έχει στην διάθεσή του την Αγγελική Καββαδία και το λίμπερο της ομάδας, Πένυ Ρόγκα σήλωσε:

««Ένας ακόμα τελικός που εύχομαι να μην είναι ο ίδιος με τον προηγούμενο. Όλες θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Δεν θα μιλήσω για αποτέλεσμα αλλά ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να εκπροσωπήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε την φανέλα που φοράμε και να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας με τον κόσμο στο πλευρό μας για το καλύτερο δυνατό».

Στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Νικολάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τον ερυθρόλευκο τεχνικό να σημειώνει από την πλευρά του: «Είναι ένας δεύτερος τελικός όπου αυτό που έχω ζητήσει από την ομάδα είναι να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι χωρίς να έχουμε το μυαλό μας στην κερκίδα. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να παίξουμε ακόμα καλύτερα από τον πρώτο τελικό και να περιορίσουμε τα λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε μέσα στην Κυψέλη, αυτό που ζητάω πάλι από την ομάδα είναι υπομονή και πάθος που αποτελούν τις λέξεις κλειδιά σε αυτή μας την προσπάθεια».

Ο τρίτος αγώνας της σειράς θα διεξαχθεί την Δευτέρα 27/4 και ώρα 19.00 στο κλειστό του Ρέντη.

2 σχόλια

  • Comment Link Αντικειμενικός Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 21:07 posted by Αντικειμενικός

    Εχουμε τρελαθεί από τήν αγωνία γιά τό μεγάλο ντέρμπυ.Αφού ρέ παιδιά ο ΠΑΟ παίζει κάτι σάν τά μήλα.Ο δέ ΟΣΦΠ μέ ένα μεγόλο μπάτζετ απλά θά πάρει τόν τίτλο γιά τό ονόρε,γιατί είναι εξ ίσου μία μέτρια ομάδα γιά τά λεφτά πού έχει δώσει.

  • Comment Link ναυαρχος Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 18:16 posted by ναυαρχος

    για να δουμε ο κοουτς θα παρουσιασει κατι καινουριο η θα δουμε παλι το ιδιο εργακι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ